OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Komvux Campus Risbergska bedrivs en restaurangverksamhet för skolans elever och personal där ca 200 portioner serveras varje dag. På skolan finns även ett separat elevcafé. All mat och alla bakverk lagas från grunden och råvaror väljs ut med omsorg för att leva upp till Örebro kommuns högt satta klimatmål.
Från och med årsskiftet kommer Komvux Campus Risbergska att driva skolrestaurangen Casablanca och skolans elevcafé Lilla Casablanca i egen regi. Vi söker därför en kock som vill vara med från start och bygga upp den nya verksamheten med fokus på god och klimatsmart mat och bakverk.
Om tjänsten
Du planerar, beräknar, beställer och tillagar all typ av mat, inklusive specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt.
Du har kunskap och förmåga att planera, beräkna, förbereda och tillaga maten utifrån ett ekonomiskt och ekologiskt hållbart förhållningssätt. Kreativt intresse av att prova nya maträtter och kombinationer.
Vi arbetar som en lärande organisation där du som kock kommer att handleda elver från skolan som praktiserar i vårt kök.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• du beräknar och tillagar all typ av mat, inklusive specialkost, på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• du ansvarar för att köket och tillhörande utrymmen håller en god ordning och hygien
• du ansvarar för att maten håller god kvalitet vid servering och utskick
• du ansvarar för beställning av varor enligt gällande upphandling/avtal
• du ansvarar för ekonomiadministrativa uppgifter kopplade till varubeställning
• du ansvarar för att maten håller fullgod kvalitet och utför allt arbete i enlighet med verksamhetens egenkontrollprogram
• du utför alla i köket förekommande arbetsuppgifter och deltar aktivt i kökets och restaurangens kvalitetsutveckling
• du ersätter arbetsledaren vid kortare frånvaro
• du känner till och följer verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner
• du arbetar och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns
Kompetenskrav
• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
• goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift
• god datakunskap
• minst 4 års erfarenhet av arbete som kock
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt meriterande
• erfarenhet från liknande verksamheter
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1
Om arbetsplatsen
Komvux Campus Risbergska - möjligheternas vuxenutbildning, som sedan augusti 2017 är samlad i nyrenoverade lokaler på Campus Risbergska ligger vackert beläget vid Svartån nära Karlslundsområdet.
På Komvux Campus Risbergska arbetar i dagsläget över 200 medarbetare med undervisning och kompetensutveckling för 3500 elever. Vi erbjuder utbildningar inom Lärvux, SFI, Grundläggande nivå, teoretiska kurser på gymnasial nivå, ett flertal olika yrkesutbildningar samt Yrkeshögskola – vi gör det möjligt!
Läs mer om vår skola och våra utbildningar på:www.orebro.se/komvux
Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 27 september.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67