OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Till Måltidsenheten söker vi nu en kock till vårdboendet Kornellens kök. Vill du arbeta i ett helt nyöppnat kök så ta chansen och sök!
Om tjänsten
Kornellen är ett nybyggt vårdboende som öppnade i våras. Som kock hos oss lagar du lunch, dessert och middag till våra 80 hyresgäster. Utöver detta kommer vi framöver även öppna en lunchrestaurang för seniorer och personal i huset. Du arbetar tillsammans med 3 andra kockar och en kökschef. Vi söker dig som har ett passionerat intresse för mat och god service. Hos oss lagas all mat från grunden och vi väljer råvaror med omsorg. Vi vill gärna att du precis som vi ser vikten av att tänka klimatsmart vid allt från inköp och matlagning till presentation av maten i restaurangen. Gott teamarbete och laganda är en av våra nycklar till framgång.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter såväl specialkoster som konsistensanpassade koster
• tillaga, servera och presentera förstklassiga, klimatsmarta luncher
• planera produktion och göra digitala inköp
• utföra egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat
Kompetenskrav
• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
Vi söker dig som är van att ta eget ansvar och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du är noggrann och lägger stor vikt vid kvalité samt flexibel vid ändrade omständigheter. I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med medarbetare och kunder samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Rollen kräver god datorvana då du kommer göra digitala beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem med mera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande
• erfarenhet av arbete som kock
• erfarenhet av att laga mat till målgruppen äldre
• erfarenhet av arbete inom serviceyrket
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 75%
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1
Arbetstiden: schemalagd dag och varannan helg
Om arbetsplatsen
Kornellen är ett nybyggt vård- och omsorgsboende som ligger i Bettorp och öppnade våren 2022. Köket kommer att tillaga cirka 80 portioner till boendet, lunch, dessert och kvällsmat. På Kornellen finns det även en restaurang för äldre personer samt för personal som arbetar i huset.
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 6 oktober (förlängd annonsering).
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67