Kock till kost och restauranger Växjö

Kock till kost och restauranger Växjö

Arbetsbeskrivning

I produktionsköket på centrallasarettet i Växjö tillagar vi mat till både patienter och restauranggäster. Vi har också ett produktionskök i Ljungby. Totalt serveras ca 1400 lunchportioner per dag. Vi är sammanlagt cirka 70 personer inom arbetar inom vår verksamhet.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".


ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu en utmanande tjänst som kock ledig i produktionsköket på centrallasarettet. Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.
Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkoster till dukning av brickor, ansvar för uppföljning och egenkontroller.
Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

För att bidra till god service i rollen som kock behöver du:
- ett stort engagemang och intresse för mat
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- trivas i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning och aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.
I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.
Du har förmåga att samarbeta och ha en god serviceförmåga samt bidra till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Intervjuer kommer att hållas den 21 maj.

Kontaktpersoner på detta företaget

Avdelningschef Tony Söderena
0470-58 93 04
Verksamhetschef Johan Olehn
0470-58 93 21
Avdelningschef Göran Brentel
0470-58 77 72
Avdelningschef Mikael Ahlgrimm
0470-58 31 08
HR-specialist Elin Nellmo
0470-58 85 24
Avdelningschef Gunilla Löf
0470-58 86 25, 0709-673106
Avdelningschef Daniel Arsunan
0470-58 70 80, 0767-207 980
avdelningschef Linda Svensson
0470-58 71 85
Avd.chef Patienttransporter och förrådsservice Lina Tibbelin
0470-58 20 50
Verksamhetschef Doris Johansson
0470-587738

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Kronoberg, Regionservice
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 april 2021
  • Ansök senast: 10 maj 2021

Besöksadress

Nygatan 20 VÄXJÖ
None

Postadress

Nygatan 20
VÄXJÖ, 35188

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024