Kock till kost och restauranger Växjö

Kock till kost och restauranger Växjö

Arbetsbeskrivning

Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, restauranger och kaffeservice. Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.

I produktionsköket i Växjö arbetar ca 25 personer med att laga goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare. Vi anordnar även julbord och grillkvällar.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till vårt produktionskök i Växjö på Centrallasarettet. Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor till våra patienter. Vi använder kostdataprogrammet Matilda.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du har aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.
Du har ett stort engagemang och intresse för mat. Du har särskilt ett intresse för och kompetens inom dietkost.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av något kostdatasystem.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet och trivs i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer kommer att hållas 3 och 7 februari.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Avdelningschef Tony Söderena
0470-58 93 04
Verksamhetschef Johan Olehn
0470-58 93 21
Avdelningschef Göran Brentel
0470-58 77 72
Avdelningschef Mikael Ahlgrimm
0470-58 31 08
HR-specialist Elin Nellmo
0470-58 85 24
Avdelningschef Gunilla Löf
0470-58 86 25, 0709-673106
Avdelningschef Daniel Arsunan
0470-58 70 80, 0767-207 980
avdelningschef Linda Svensson
0470-58 71 85
Avd.chef Patienttransporter och förrådsservice Lina Tibbelin
0470-58 20 50
Verksamhetschef Doris Johansson
0470-587738

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Kronoberg, Regionservice
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 januari 2023
  • Ansök senast: 29 januari 2023

Besöksadress

Nygatan 20 VÄXJÖ
None

Postadress

Nygatan 20
VÄXJÖ, 35188

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024