Kock till kostenheten

Kock till kostenheten

Arbetsbeskrivning

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.



Kostenheten inom äldreomsorgen i Huddinge kommun består av fyra olika tillagningskök: Björnkulla, Västergården, Rosendalsgården och Stortorps äldreboende. Antalet portioner som produceras varierar hos de olika tillagningsköken från 120 till 500 portioner.


Om tjänsten

Vi söker nu en kock med stort intresse för mat främst husmanskost som kan arbeta hos oss  när ordinarie personal är frånvarande. Du är kreativ och framåtsträvande med ett brinnande intresse att förädla råvaror av god kvalitet, vilket du gör under ledning av och i samarbete med vår Förste kock, kockar och köksbiträden. Hos oss tillagar vi den mesta av maten från grunden. Vi arbetar med Kostdatasystem Matilda och det är meriterande om du har kunskaper kring systemet.


Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök på minst tre år. Du ska också ha ett genuint intresse av att arbeta för våra äldre. Du kan ta ansvar, är självgående, tål stress och är villig att både lära och tänka nytt och vara en del av ett större sammanhang där samarbete är en nyckelfaktor. Du är flexibel och vet att alla uppgifter stora som små är minst lika viktiga i ett större sammanhang. Du förväntas ha en väl utvecklad servicekänsla och att du är en social, glad och positiv person. Kunskaper och erfarenheter av att tillaga special- och allergikost är meriterande. Det är viktigt ur säkerhetsynpunkt att du kan skriva, läsa och tala korrekt svenska. Datorvana med att läsa/skriva mejl, söka information på nätet är ett krav.


Vi vill att du har erfarenhet från måltider inom äldreomsorgen och tidigare ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du ska ha utbildning i livsmedelshygien och och även praktisk erfarenhet utav detta. Du ska ha erfarenhet  av att  använda modern och tekniska utrustningar inom storkök.


Vid anställningsintervjun vill vi att du visar upp ett utdrag ur Polisens belastningsregister.


Upplysningar 

Eventuella frågor besvaras av Madeleine Becker kostchef 08-535 312 55


Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Sammanfattning

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024