OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har cirka 11 700 innevånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas.
ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en kock till produktionsköket Björntorp. I Björntorps kök lagar vi mat till förskola, skola och äldreomsorg. Vi är 9 kockar och köksbiträden samt en köksmästare som arbetar i köket. Måndag-fredag tillagar vi ca 1600 lunchportioner (varav ca 400 portioner specialkost). I produktionsköket tillagar vi även dagligen ca 160 portioner kvällsmat till förskola och äldreomsorg. Vi packar och levererar också livsmedel till äldreomsorgens avdelningar
Som kock är dina främsta arbetsuppgifter att laga goda och näringsriktiga måltider till kostenhetens kunder, även tillagning av specialkost ingår i dina arbetsuppgifter. Vidare ingår egen kontroll, rengöring och disk, varubeställningar, varumottagning och övriga förekommande arbetsuppgifter inom storkök. Helgtjänstgöring enligt schema var tredje helg
KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har utbildning som kock med några års erfarenhet från storhushåll. Du behöver ha goda kunskaper inom specialkost och praktisk tillämpning av hantering och tillagning av specialkoster är meriterande. Det är av stor vikt att du har goda kunskaper inom livsmedelshygien och egen kontroll. Vi ser gärna att du kan arbeta i ett högt tempo, att du har god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla gentemot våra kunder. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är viktigt liksom datorvana (kunskaper inom kostdataprogrammet Aivo eller liknande är meriterande).
ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontaktpersoner på detta företaget
Rita Saarimaa
0155-382 64
Fackliga företrädare når du via kommunens växel,
Ekonomichef Magnus Pettersson
Personalchef Henny Larsson
0155-381 34
Kanslichef Susanna Shaibu
0155-381 14
Enhetschef Gunilla Schånberg
0155-38491
Kostchef Rita Saarimaa
0155-38136
Personalchef Henny Larsson
0155-381 34
Turistbyråansvarig Koordinaten Cecilia Krantz
0155-38170
Turismansvarig Johanna Åkerman
0155-38170