Kock till Kostenheten, Sundsvall

Kock till Kostenheten, Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter. I vårt kök i Sundsvall är vi 25
medarbetare som varje dag tillagar ca 1000 port till patienter på Sundsvalls sjukhus samt till
Rättspsykiatriska regionklinik i Nacksta. Vi ansvarar också för livsmedelsförsäljning till våra köpande vårdavdelningar på sjukhuset samt Rättspsykiatriska kliniken.
I produktionsköket arbetar köksbiträden, kockar, vaktmästare, administratör, tekniker samt kostekonom.


ROLLEN SOM KOCK

Vi söker nu två kockar som kommer att arbeta växelvis i köket med matlagning samt i kökets brickdukning och disk. I rollen som kock ansvarar man för att tillaga och servera goda, vällagade måltider från grunden som är anpassade för patienternas behov.
Service, arbetsmiljö, gott samarbete och kvalité är i fokus.
Här arbetar du dagtid på vardagar och helger.

Du som söker har storköks/kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Det är meriterande om du har vana från tillagning av specialkost och erfarenhet av arbete med kostdataprogram. Alla medarbetare har ett ansvar att arbeta med ständiga förbättringar och att följa gällande lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du har en hög ambition att tillaga och servera våra patienter goda och klimatsmarta måltider och arbetar kontinuerligt med matsvinnsarbete.
Du är mån om att hålla hög kvalitet och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp såväl som enskilt samt bitvis i högt tempo. Det är viktigt att man förstår helhetsbilden och ansvaret i varje arbetsuppgift. God samarbetsförmåga, lyhördhet, stresstålighet och flexibilitet är positiva egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.


Välkommen in med din ansökan!

I denna rekrytering sker intervjuer löpande under annonseringstiden.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Västernorrland
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 februari 2022
  • Ansök senast: 24 februari 2022

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024