Kock till kostenheten, Sundsvall

Kock till kostenheten, Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sundsvall är vi 24 medarbetare som varje dag förser cirka 500 patienter med frukost, lunch och middag.

Vi söker nu en kock på heltid till vårt kök på kostenheten på Sundsvalls sjukhus för tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.


ROLLEN SOM KOCK

I din roll kommer du att ansvara för att tillaga och servera goda, vällagade måltider från grunden som är anpassade för patienternas behov.
Du arbetar växelvis i köket med matlagning samt i kökets brickdukning och disk. Service, arbetsmiljö, gott samarbete och kvalité är i fokus.
Du har en hög ambition att tillaga och servera våra patienter goda och klimatsmarta måltider och arbetar kontinuerligt med matsvinnsarbete.
Du arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av måltiderna. Här arbetar du dagtid på vardagar och helger.

Vi ser att du som söker har storköks- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande verksamhet och arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har vana från tillagning av specialkost. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med ko

Du som söker har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana. Det är meriterande om du har vana från tillagning av specialkost. Alla medarbetare har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kostdataprogram.

Du är mån om att hålla hög kvalitet, tydligt gästfokus och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp såväl som enskilt samt bitvis i högt tempo. Det är viktigt att man förstår helhetsbilden och ansvaret i varje arbetsuppgift. God samarbetsförmåga, lyhördhet, stresstålighet och flexibilitet är positiva egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

I vår region är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Västernorrland
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 oktober 2023
  • Ansök senast: 12 november 2023

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024