Kock till kostverksamheten

Kock till kostverksamheten

Arbetsbeskrivning

Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamheten är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 35 stycken kök som ingår i verksamheten.

Vi söker nu 2 kockar till kostverksamheten med för närvarande placering på äldreboendena Ekero eller Ryttershov. Kostverksamheten arbetar med en säsongsanpassad meny och vårt mål är att laga all mat från grunden med bra råvaror. Ord som beskriver vår verksamhet är god kommunikation, gott bemötande samt ordning och reda.
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar alla i ett storköks förekommande arbetsuppgifter såsom beställningar, matlagning, servering, diskning, egenkontroll m.m.
Anställning inom kostverksamheten innebär helgtjänstgöring samt att tjänstgöring i andra kök kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Du har en kockutbildning, eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har även tidigare erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang.
Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
Validering kommer att tillämpas om kockutbildning saknas.

Vi söker dig som är strukturerad och har god vilja till förändring och utveckling.
Du är ansvarsfull och stresstålig i förändrade situationer, du har förmågan att arbeta självständigt men samarbetar också väl med andra människor och är serviceinriktad.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Utdrag från polisens belastningsregister samt B-körkort är ett krav för tjänsten.

ÖVRIGT
Rekrytering kommer att ske löpande under annonstiden.
Betyg/intyg lämnas vid ev. intervju.
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Kontaktpersoner på detta företaget

Birgitta Larsson
0321-59 52 04
Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Enhetschef kost Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91, 0766-43 51 91
Enhetschef kost Eva Strålin
0321-59 51 90, 0766-43 51 90
Verksamhetschef kost Birgitta Larsson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04
Processchef intern service Isabelle Wikström
0321-59 51 81, 0766-43 51 81
Enhetschef kost Lina Andersson
0321-59 51 92, 0766-43 51 92
Verksamhetschef kost Anna-Lena Johansson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Ulricehamns kommun, Kost
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 december 2020
  • Ansök senast: 15 december 2020

Besöksadress

Höjdgatan Ulricehamn
None

Postadress

Bogesundsg 22 Stadshuset
Ulricehamn, 52386

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024