Kock till kostverksamheten, Intern service Lycksele

Kock till kostverksamheten, Intern service Lycksele

Arbetsbeskrivning

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Digitalisering och Service är ett nytt verksamhetsområde som skapats för att ännu bättre och mer effektivt stödja Hälso- och sjukvården. Vi vill möjliggöra mer tid till vård genom smarta servicelösningar och digitalisering. Digitala lösningar och innovationer är en viktig del för att klara morgondagens utmaningar för sjukvården och där ligger Region Västerbotten i framkant. Vi arbetar i nära samarbete med Hälso-och sjukvården och har en stark relation. Vi vill vara en modern och flexibel arbetsplats med många olika förmågor som kan tillgodose framtidens behov. I dagsläget ingår fem verksamheter i verksamhetsområdet, vi finns i hela länet med verksamhet på alla tre sjukhusen i Västerbotten. Vi har ett spännande och utmanade arbete framför oss, tillsammans är vi starka!

Intern Service är en enhet som ingår i Region Västerbottens Digitalisering och Service organisation och erbjuder servicetjänster inom området lokalvård. Inom basenheten Intern Service är vi totalt cirka 217 medarbetare i länet. På Intern Service Lycksele jobbar cirka 45 medarbetare med ansvar för lokalvård, intern logistik, reception, entrévärd, patienttransporter, personalbostäder och kost.

Vi söker dig som vill jobba inom vår kostverksamhets produktionskök.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många i vardagen. Du blir en viktig person för våra vårdavdelningar, Lycksele sjukhus personal samt patienter och besökare. Vår arbetsplats präglas starkt av kundfokus, samarbete och arbetsglädje. Lycksele sjukhus produktionskök producerar cirka 150 luncher per dag och 50 middagar.

Som kock hos oss har du ett genuint intresse för mat, har kunskap och passion för att ge patienten, personal och besökare en upplevelse vid måltiden. Vi arbetar för helheten i uppdraget med att servera säker, god, hållbar och näringsriktig kost. Du jobbar med alla förekommande uppgifter i ett storkök (rotation tillämpas på arbetsplatsen).

Arbetsuppgifterna varierar från tillagning av mat i produktionsköket, disk, städ, specialkost i dietköket, varumottagning och varupaketering till våra kunder. Viss administration förekommer också då vi skriver ut beställningar och recept från kostdataprogram. Vi serverar måltider 365 dag per år vilket innebär dagtid och helgarbete. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet genom måltiden är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till köket.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock med avslutad 3-årig, (alternativt 2-årig äldre) gymnasieutbildning med inriktning restaurang- och livsmedelsprogrammet eller eftergymnasial utbildning till kock som bedöms likvärdig. Erfarenheter från storköksarbete är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande och har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalité i högt tempo. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp samt vara serviceinriktad. Viss datavana krävs.

Att tala, läsa och skriva på svenska är nödvändigt. Arbetet präglas av många kontaktytor i sjukhusmiljö och då ställs stora krav på att vara serviceinriktad och flexibel. I ditt arbete tar du eget ansvar och har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan

https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/formaner

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om du har skyddad identitet och vill ansöka så kontaktar du rekryterande chef och skickar sedan in dina ansökningshandlingar via post.

Sammanfattning

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024