OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ARBETSUPPGIFTER
I måltidsverksamheten arbetar ca 60 kockar och biträden i våra 20 kök. Varje dag tillagar vi ungefär 4500 portioner till våra gäster. Köken är indelade i fem områden med en kökschef på varje område.
Vi söker nu engagerade kockar till ett av våra skolkök samt till äldreomsorgens kök som har viljan att fortsätta utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för våra gäster. Skolköket tillagar varje dag ca 1100 portioner lunch till skolor och förskolor varav ungefär 600 portioner serveras på plats och resten skickas till omkringliggande skolor och förskolor. Dessutom serveras frukost och mellanmål varje dag. På våra kök inom äldreomsorgens kök tillagas både lunch och middag, dessutom servar vi boendena med livsmedel till övriga mål.
Som kock hos oss kommer du jobba tillsammans med dina kollegor med alla förekommande arbetsuppgifter; planering och tillagning av frukost, lunch, middag och mellanmål inklusive specialkost, samt servering och efterarbete. I arbetet ingår också egenkontroll, varubeställningar samt andra arbetsuppgifter tillhörande arbetet i ett storkök.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete i trevliga arbetsgrupper med ett öppet klimat, närvarande och engagerade kökschefer samt stor möjlighet att påverka då vi är en liten organisation.
KVALIFIKATIONER
För anställning som kock krävs kockutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som motsvarande. Vi vill också att du har några års erfarenhet av att tillaga mat i storkök och/eller inom restaurang. Vi kräver goda kunskaper gällande livsmedelshygien och alla förekommande specialkoster. Du måste självständigt kunna beräkna och tillaga rätt mängd mat utifrån recept. Datavana är ett måste eftersom många av arbetsuppgifterna utförs via dator.
Som person vill vi att du är ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du ser möjligheter istället för hinder. För att trivas i uppdraget har du ett helhetstänk kring måltiden där fokus på hög kvalitet, service och livsmedelssäkerhet är en självklarhet för dig. Du är självklart van att leverera en hög servicenivå och trivs med att bemöta såväl barn som vuxna gäster i det dagliga arbetet.
Vi förutsätter att du kommer medverka till ett bra klimat i arbetsgruppen och att du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift (svenska). Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i arbetsgruppen.
ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings- och rekryteringsföretag.
Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har snart 22 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre.
Vi känner oss stolta över vårat Kumla! För att se lite av det som hände under 2020 klicka här:
https://youtu.be/_i0DprQ7-r4
Kontaktpersoner på detta företaget
Teknisk chef Susanne Jarl
019 58 82 65
Facklig företrädare nås genom kommunens växel
019 58 80 00
Diftledare/enhetschef Stefan Alander
019 588290
Kostchef Eva Sjögren
019-58 82 12
Kökschef Linda Öberg
019-58 88 45
Verksamhetsansvarig Anders Larsson
019 - 58 82 78
Markhandläggare Linda Wilhelmsson
019-58 81 38
Driftingenjör Marcel Minnegal
019-58 82 87
Kostadministratör Linda Öberg
019 58 88 45