OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Rosersbergs Slottshotell är ett av Stockholms snabbast växande slottshotell och det har nu öppnats en möjlighet till jobb i vårt fantastiska kök.
Slottshotellet är beläget ca 10 minuter från Arlanda flygplats och är ett slottshotell med 64 hotellrum och 9 konferenslokaler. Slottet är ett av de 10 Kungliga slotten i Sverige och det enda på vilket det bedrivs hotell- och konferensverksamhet. Då slottet har franska rötter så lagar vi mat och bakar med franska influenser.
Hos oss får du arbeta med variation i köket och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av matlagning. Kan du baka och kanske till och med har konditorkunskaper är detta en merit. Övriga egenskaper som vi värdesätter är att du är strukturerad, noggrann, samt att du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är en glad, kreativ och flexibel person med ett genuint intresse för matlagning. Vi ser gärna att du kan jobba i ett högt tempo, hantera stress och även vara lösningsorienterad.
Varierande arbetstider både dagar, kvällar samt helger. Vi jobbar med årsarbetstid. Körkort och bil är ett plus då det är en bit att gå till tåget och tidtabellen inte alltid överensstämmer med arbetstiderna.
Hos oss är det viktigt med hållbarhet, och vårt mål är att jobba med KRAV-märkta och närproducerade råvaror. Vi har dessutom en Svanen certifiering. På Rosersbergs Slottshotell är det viktigt att du är en lagspelare, vi är ett litet team och vårt gemensamma motto är att alltid leverera ”livets goda”, något som genomsyrar hela företaget, Stockholm Meeting Selection som driver tio hotell och eventlokaler med olika karaktärer i Stockholm med omnejd.
Intervjuer sker löpande. Tillträde i augusti. Tjänsten börjar på 80% med goda möjligheter att utökas till 100%.