Kock till kvarterskrog i skärgården

Arbetsbeskrivning

Varvet är en kvarterskrog i skärgården, med riktigt bra mat och skön atmosfär. Vi har öppet ca 8 veckor mitt i sommaren och kör då lunch- och middagsservering sju dagar i veckan, ihop med livemusik och andra happenings.


Varvet är en familjeägd restaurang, där vi som driver krogen arbetar i verksamheten. "Vi" är Tomas Diederichsen (Årets kock 2011) och Klara Möller Norén (sommelier). Vi driver Varvet för fjärde året i sommar. Ambitionen är att vara kvarterskrogen som hänger med på semestern, mer än en typisk skärgårdskrog.


Öppettiderna är från lunch till ca 23. Sommaren 2020 har vi smygöppet i midsommarhelgen, sedan är säsongen från slutet juni till mitten av augusti. Hoppas att du är nästa stjärna i sommarens vassa köksteam på Restaurang Varvet i skärgården!


Du är minst 20 år, är kockutbildad och har jobbat på restaurang tidigare. Du måste vara ambitiös och driven med rätt attityd. Du vill utvecklas inom restaurang . Samarbete, arbetsglädje och servicekänsla är nyckelord du skriver under på.


Varvet har öppet från midsommar till mitten av augusti. För rätt person(er) kan det bli aktuellt att börja något tidigare. Roligast vore om samarbetet blir långsiktigt och vi kör flera somrar ihop, men självklart är du välkommen att söka även om du vet redan nu att det bara kommer att bli en sommar på Högmarsö.


Du kommer att vara del i ett köksteam som arbetar tillsammans hela sommaren, under ledning av Tomas som är delägare i Varvet, med lång erfarenhet från krogkök upp till stjärnnivå. Vi varvar att jobba kallis och varma köket. Menyn är uppdelad i förrätter, huvudrätter och desserter. Varvet satsar på att vara en kvarterskrog mer än typisk skärgårdskrog. Alltså står inte toast skagen på menyn, utan köket blandar svensk sommar och medelhav, med influenser från där vi får feeling. Med rätt person kan vi ev. diskutera en roll med mer ansvar.


Avslappnat, kul och gott är tre bra ord för att sammanfatta Varvet. Samarbete är ett nyckelord; vi arbetar tillsammans för att skapa en grym krog och härlig känsla för våra gäster.


Vi söker dig som är driven och går igång på ge kroggäster en riktigt bra upplevelse. Du har några års erfarenhet och vill utvecklas i branschen. Flera av våra tidigare kockar har gått vidare till riktigt bra Stockholmskrogar efter säsongen hos oss.


Högmarsö ligger i Stockholms norra skärgård, nära Furusund, Yxlan och Blidö. Närmaste större ort är Norrtälje. Vi kan hjälpa till med att ordna boende.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Matvrak AB FURUSUND
  • 3 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 februari 2020
  • Ansök senast: 31 maj 2020

Postadress

Högmarsövägen 83
FURUSUND, 76019

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024