Kock till Lidingö

Kock till Lidingö

Arbetsbeskrivning

Till våra skolor på Lidingö kommun söker vi nu en erfaren kock. Tjänsten är på heltid måndag till fredag. Vi som redan arbetar på uppdraget är en blandad grupp som har nära till skratt och har ett bra sammarbete. Den mat och de tjänster som vi ska tillhandahålla är reglerat i avtal med Lidingö Kommun.

Vi söker dig som har fokus på laganda och en ”ja-vi-kan” attityd parat med en stor glädje till kockyrket. Du är kreativ och modern i din matlagning men du vurmar lite extra för husmanskosten. Du vet att det är tillsammans med dina kollegor som du kan leverera enastående resultat. Kostnadsmedvetenheten sitter i ryggmärgen. Självklart behöver du självständigt kunna planera ditt arbete samt ibland arbeta under tidspress. Våra ledord är serviceanda, laganda och utveckling därför är egenskaper och beteenden som stöttar det viktiga för oss.

Arbetsuppgifter/ Ansvarsområde:


• Som kock är du kökschefens högra hand och tillsammans ansvarar ni för att alla våra gäster får sin mat varje dag på utsatt tid.

Kvalifikationer:


• Du är en kunnig och erfaren kock (minst 5år) med erfarenhet från storhushåll.
• Erfarenhet att arbeta med HACCP
• Vi vill att du har gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning
• Kunnig inom specialkost
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper 

Arbetstid:

Heltid - måndag till fredag

Tillträde: Snarast   

Lön: Enligt överenskommelse  

Vid frågor kontakta alex.espinoza@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, dock senast 2020-03-23


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 mars 2020
  • Ansök senast: 11 april 2020

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024