OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är en effektiv, kunnig och en erfaren kock!
Tycker du om att arbeta med service och möta människor från när och fjärran samt brinner du för att leverera "det lilla extra"? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang så som ex.vis Kristallen galan, Kockarnas krog, Konditorernas Café flera mässor av olika slag där vi kommer att behöva duktig, lojal och driven personal. Vi söker därför dig som vill vara med och ge våra gäster och besökare något alldeles extra.
I huset finns tolv permanenta restauranger under Stockholmsmässans tak allt ifrån caféer och fastfood till moderna à la carte-restauranger samt Älvsjö gård. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Här går kvantitet och kvalité hand i hand. Vi serverar mat och dryck för hundratals gäster under en mässdag eller kongress i form av à la carte samt lunchpartitionering. I vår personalmatsal serverar vi dagligen mat till våra närmsta samarbetspartner, Stockholmsmässan. Verksamheten är varierande och omväxlande beroende på kund samt målgrupp och kräver bred kunskap i gastronomi för att matcha våra gästers förväntningar.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett genuint intresse av matlagning i stora kvantiteter. Du kommer att vara en del av vårt köksteam och du kommer i huvudsak att ansvara för matlagningen i vår bricklunch servering där vi erbjuder allt från en maträtt till fem olika maträtter per dag men även bufféer i utställarmatsalen samt bordsservering. Vi har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk.
Du har minst tre års yrkeserfarenhet och brinner för det du gör och har god matlagningskännedom.
Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer mycket periodvis under säsongen.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker mestadels i augusti varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen till oss!
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04