Kock till lunch och catering

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lunchkock till Greven & Betjänten catering och lunchrestaurang i Solna. Tjänsten är heltid Måndag - Fredag dagtid, med vissa kvälls/ helg arbeten. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av restaurangmatlagning, vara självgående med brinnade intresse för klassisk och nyskapande matlagning. Tjänsten innefattar även avanserad matlagning för cateringarrangemang, matlagningskurser och event. Vi tror du är någonstan efter 30 och färdig för att gå vidare med dina kunskaper till ett expanderande cateringföretag. Tjänsten skall tillsättas under hösten 2010 enligt överenskommelse.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RESTAURANG GREVEN AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 23 augusti 2010
  • Ansök senast: 22 oktober 2010

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010

Kock

23 augusti 2010