Kock till måltider och livsmedel, Lasarettet i Ystad

Kock till måltider och livsmedel, Lasarettet i Ystad

Arbetsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.

Område måltider bedrivs i Regionservice förvaltning i verksamhetsområde produktion och logistik och är under stor utveckling där vi arbetar utifrån ett processflöde. Måltiders verksamhetsområde levererar dagligen 6000 måltider till sjukhus i hela Skåne där Hässleholm, Ängelholm, Kristianstad och Ystad har egna produktionskök och Lund, Malmö, Trelleborg, Landskrona och Orup har extern måltidsleverantör.

Vi är väldigt stolta över vårt produktionskök på lasarettet i Ystad där vi med gemensam kraft planerar, förbereder och tillagar en viktig del i vår vardag. En god och näringsriktig måltid är en viktig del av vården som ska ge den nödvändiga energi och näring som bidrar till en bra rehabilitering och ökad trivsel. Vi erbjuder också en god och trivsam måltid till sjukhusens medarbetare. Vi tror på att mat är medicin!

Många av oss som jobbar här har varit på arbetsplatsen många år och vi välkomnar nu dig att bli en av oss. Ta med dig ditt driv, dina idéer och din passion för matlagning och sök till lasarettet i Ystads hjärta redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett team av nitton medarbetare varav fem är kockar. Som kock hos oss kommer du bli en del av en engagerad och positiv enhet som stöttar och hjälper varandra. Du kommer hos oss att tillaga och förbereda frukost, lunch och middag till patienterna samt lunch och färdigställda måltidspaket för personal och besökare på sjukhuset. Det är totalt cirka 625 portioner per dag.

Du kommer att ha roterande arbetsuppgifter i ett produktionskök, vilket innebär att du även ska kunna arbeta med specialkost, kallskänksarbete och andra arbetsuppgifter som förekommer i ett kök, bland annat med disken. Vi arbetar med råvaror av hög kvalitet och vi förväntar oss att du känner ett ansvar i att tillsammans med dina kollegor bidra till att köket varje dag gör sitt yttersta för att erbjuda goda, näringsriktiga och miljövänliga måltider till våra viktiga matgäster.

Arbetstiden följer ett schema med helgtjänstgöring var tredje vecka där du tidigast börjar kl. 06:30 och senast slutar 17:15 såväl vardag som helg.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har utbildning som kock/kokerska eller annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta inom kök/restaurang och du kan både tala och skriva god svenska. Har du erfarenhet av att arbeta med eller kunskap inom specialkost samt erfarenhet av storkök ser vi det som meriterande. Meriterande är även erfarenhet av kostdataprogram.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en smaksäker passionerad matlagare med ett proaktivt och nyfiket arbetssätt som bidrar till inspiration och utveckling av nya maträtter. Du har förmåga att se helheten i köket och kan självständigt prioritera och strukturera arbetet. Eftersom tider styr den ordinarie driften är det viktigt att du trivs med ett varierande arbetstempo och att du har förmåga att fortsatt vara noggrann och måna om hög kvalitet även när tempot är högt.

Som person vill vi att du är kommunikativ, har ett trevligt bemötande, innehar en god samarbetsförmåga samt kan arbeta självständigt. Du fokuserar på det positiva och prioriterar ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vidare arbetar vi efter Region Skånes värdegrund och det ser vi är grunden till hela ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner på detta företaget

Lars Karlgren - Affärsområdeschef
044-3093768
Lisbeth Lörqvist - Produktionschef
044-3093781
Tony Svensson (Kommunal)
044-309 37 58
Leo Hafstad
046-17 78 91
Sandra Olin
0768-890 795
Christopher Raushill
040-33 77 65
Linda Strömbäck - Fastighetschef
040-33 14 34
Maria Gal - Vision
0702-414 055
Peter Svensson - Rekryterare (Semester v. 30-32)
040-625 74 51
Paula Oldén - Rekryterare
040-625 74 87

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Skåne, Regionservice
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 februari 2022
  • Ansök senast: 3 mars 2022

Besöksadress

Västra Storgatan 12 KRISTIANSTAD
None

Postadress

Dockplatsen 26
Malmö, 20525

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024