Kock till måltidsservice

Kock till måltidsservice

Arbetsbeskrivning

Kock till café Torget och Sundbybergs stad 

Måltidsservice behöver förstärka organisationen med en kock som brinner för att laga goda, hållbara och näringsriktiga måltider.

Här på Måltidsservice tillagar vi cirka 7000 måltider varje dag till förskolor, skolor, gymnasium, äldreomsorg, hemtjänstkunder, dagliga verksamheter samt catering till stadshus. Vi har 5 produktionskök, 13 tillagningskök och 18 mottagningskök. Enheten består av ca 90 heltidsanställda medarbetare som ser till att verksamheten fungerar varje dag.

Vår vision är att bidra till en bättre värld genom hållbara måltider. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa råvaran till alla våra måltider. Måltiderna i Sundbyberg ska vara näringsriktiga, goda, hållbara, trivsamma, integrerade och säkra. Vi följer Livsmedelsverkets måltidsmodell och de riktlinjer som är framtagna. Vi arbetar dagligen med vår egenkontroll för att säkerställa att vi följer livsmedelslagen.

Vi följer de nationellt riktlinjerna att minska på det röda köttet och öka andelen vegetabilier för att minska på vårt klimatavtryck.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med utvecklingsmöjligheter. Du kommer ha många härliga arbetskollegor i köken som delar din vardag. Vi har kontinuerligt utbildningar i specialkost, egenkontroll, svinn, kostdataprogram och köksekonomi vilket bidrar till utveckling för dig som person.

Din roll som kock hos oss innebär ett helhetsansvar för vår cateringverksamhet och måltider som ska serveras i vårt café Torget som är belägen i Sundbybergs stadshus. Du kommer att ha två arbetsplatser – i ett stort skolkök och på plats i café Torgets kök.

Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla planering, inköp och tillagning av måltider, beställning av cateringleveranser, meny- och cateringplanering, utveckling av måltider, provlagning, besöka mässor och events. Om behov och tid finns kommer du vara delaktig i övriga förekommande arbeten i köken. Administrativt arbete ingår i arbetsuppgifterna.

Vi vill att du har kockutbildning med flera års arbetslivserfarenhet som kock och gärna i restaurangbranschen och du ska ha gedigen erfarenhet av att laga mat. Du ska ha kvalitet i fokus, vara innovativ matlagare och att nå hållbarhetmålen är viktiga för dig. Kunskaper i matallergier och dieter är ett önskemål och det är ett krav att du har goda kunskaper i egenkontroll och det är meriterande om du har utbildning i HACCP. Du ska kunna kommunicera väl på svenska i både i tal och skrift och du behöver ha datorvana. Du är självgående, gillar att arbeta både ensam och i team och du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Att du gillar ordning och reda tar vi som en självklarhet. Din arbetsmoral är hög och din devis är att överträffa matgästernas förväntningar. Du inspireras av bra råvaror som under din expertis blir till goda måltider. Du uppträder korrekt med såväl dina medarbetare som till våra matgäster och det är viktigt för dig att kunden alltid är i centrum.

Ett roligt och inspirerande arbete väntar på dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är dagtid, måndag – fredag med 30 minuters lunchrast. Tillträde augusti 2023.
Ansök senast 28 maj 2023. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Personliga egenskaper som lojal, villig att alltid hjälpa andra, förmågan att vara proaktiv, lyhörd och ödmjuk väderas högt.

Lön efter överenskommelse.

 

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sundbybergs stad
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 maj 2023
  • Ansök senast: 23 juni 2023

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024