Kock till Mamma Mia! the Party och Tyrols vilda julbord

Arbetsbeskrivning

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2015 hade Gröna Lund ca 1300 anställda under säsong och besöktes av ca 1,4 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.


 

Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Varje dag serverar vi tusentals smakupplevelser från världens alla hörn. Från smarriga biffar till svalkande drinkar.

Mamma Mia! the Party är en sprakande show på Gröna Lunds Tyrol, som har förvandlats till en grekisk ö med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia! the Party. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö. Mamma Mia! The party beräknas ses av 100,000 gäster i år. Mamma Mia! The party pågår hela året med avbrott en period under sommaren samt under Tyrols Vilda Julbord. Julbordet är ett av Sveriges mest kända varumärken med 15000 gäster varje år. Sedan 1983 har vi dukat upp vårat 35 meter långa julbord med ett hundratal olika smakupplevelser där majoriteten av maten är hemmagjord i Tyrols kök och där de vilda råvarorna kommer från de lappländska landskapen i norr.

Till rollen som kock söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång! Som kock hos oss är du aktivt och helhjärtat med och bidrar till en unik matupplevelse för våra gäster.


Vi söker nu efter 8 st tillsvidareanställda med sex månaders provanställning initialt. Vi söker även dig som är intresserad av en tidbegränsad anställning på ett år och dig som är intresserad av att arbeta vid behov.

Arbetstiderna är varierande där sena kvällar och helger ingår. Lön enligt avtal.

Sista ansökningsdagen är 3/7. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår kökschef Samuel Cabrera via mail samuel.cabrera@gronalund.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lina Wallström på lina.wallstrom@parksandresorts.com.



Take a chance och sök redan idag!

Kontaktpersoner på detta företaget

Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
   076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts

Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gröna Lund
  • 8 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 15 juni 2016

Besöksadress

Allmänna Gränd 4
None

Postadress

LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
Stockholm, 11521

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024