OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Nalen konferens & evenemang
Nalen är ett hus med många olika typer av möten. Konferens, event, restaurang, livemusik. Här på Nalen är mat och dryck en central del av våran verksamhet. Vi lagar mat till allt ifrån små och stora konferensgrupper, a la carte lunch, event, stora festvåningsbeställningar, artistmat. Nalen är kollektivanslutna och en trygg, stabil arbetsplats med bra arbetsmiljö och sammanhållning.
Allmänt om tjänsten
Nu bygger vi upp vår köksorganisation igen efter pandemin och söker en nya kockar. Som ny medarbetare kommer du att ha stora möjlighet att påverka både meny och arbetssätt.
Vi är Kravcertifierade och Svanenmärkta och maten på Nalen lagas från grunden med fokus på svenska smaker, råvaror och hög kvalité.
Vi söker dig som arbetat med à la carte och är ute efter mindre kvälls- och helgjobb. Vi jobbar på rullande schema utefter beställningar där merparten av tiden på året är dagtid.
Du bör ha:
- Gedigen matlagningskunskap
- Du är strukturerad med sinne för ordning och reda
- Positiv inställning och energi
- Kunskap om specialkost
- Tycker om att jobba med människor i högt tempo
- Har enkelt för att hitta lösningar och har en god kommunikationsförmåga
- Tala flytande svenska
Dina arbetsuppgifter:
- Laga mat i både det varma och kalla köket
- À la carte och större beställningar
- Planera och utföra matlagning tillsammans med köksmedarbetare
Vad erbjuder vi:
- En trygg arbetsplats med kollektivavtal
- Ett arbete med stor möjlighet till att påverka
- Kul och varierande arbete
- Sammanhängande lång ledighet på sommaren (Stängt minst 5 v på sommaren)
- Tillsvidaretjänst 100 %
- Ett köksteam med ambitioner och laganda
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Petter Eriksson