OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se
Näringslivets Hus är en konferensanläggning som ligger på Östermalm och utöver konferensverksamheten bedriver vi en restaurang som serverar ca 350 dagens lunch. Vi har en egen konferensverksamhet med 13 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vår arbetsgrupp består av ca 23 personer fördelat på konferens, restaurang och kök. Vi har även en Kaffe & Deli, som serverar ytligare 70 luncher varje dag. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Tjänsten innebär sedvanliga kockuppgifter: till att börja med tillagning av dagens lunch och övriga sedvanliga rutiner i köket. Därefter ser vi gärna att du även arbetar med tillagning av konferensluncher och catering för att vi ska ha en arbetsrotation i köket. Vi samarbetar över gränserna, tänker kvalitativt och har gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden.
Vi ser att du har erfarenhet från liknande verksamhet och helst har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du behärskar svensk husmanskost från grunden och har även arbetat med ”fine dining”. Du har en utpräglad känsla för service och kvalitet. Hos oss är kundens upplevelse det som avgör! Hos oss ska alla gäster känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje. Du har en stor passion för att laga mat, är driven, kreativ, noggrann, positiv, lyhörd. Du håller en hög nivå samt är smaksäker i det du lagar. Det är även av stor vikt att du förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat.
Tillträde snarast. Arbetet är heltid. Vi arbetar med årsarbetstid. Vi har stängt ca 6 veckor över sommaren och ca 2 veckor över jul. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Köksmästare Åke Bergman tel: 08-52206113.
Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson