Kock till Naturhistoriska Riksmuseet Restaurang Fossilen

Kock till Naturhistoriska Riksmuseet Restaurang Fossilen

Arbetsbeskrivning

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


När du vill att jobbet skall vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå  till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

 

Naturhistoriska Riksmuseet är en restaurang med stora ambitioner. Nu söker vi en kreativ, positiv och ambitiös kock med höga ambitioner.

Vi serverar lunch samt eftermiddagsfika i vår restaurang. Antal lunch mellan 300-400 gäster/dag

 

Utöver serveringen i matsalen har vi service med kaffe/matbeställningar innefattande från att leverera kaffevagnar till middagar i olika event.

För rätt person med stor matglädje, stolthet och ambitioner finns stora utvecklingsmöjligheter.

Är du den vi söker? kontakta oss så snart som möjligt då  tillsättning sker löpande.

Arbetsuppgifter/ansvarsområde:

Laga fantastisk god mat, såväl á la carte som till 300 hungriga lunchgäster.

Medverkar till att regler, rutiner och policys efterföljs.

Ansvarar för att egenkontroll sköts enligt rutiner.

Ansvarar för att god ordning i köket efterföljs.

Förmåga och intresse av att arbeta i ett litet team.

Ha viljan att utvecklas.

Egenskaper:

Gymnasietutbildning inom hotell och restaurang eller motsvarande, kockutbildning

Goda kunskaper i svenska både tal och skrift

Erfarenhet av att arbeta självständigt och duktig på smaksättning

Förmåga att lyssna och kommunicera.

 

Arbetstid: Måndag-Söndag 07.00 - 16.00 Det förekommer även kvälls och helgbeställningar.

Adress: Frescativägen 40, 114 18 Stockholm

Vid frågor kontakta: torbjorn.braunander@sodexo.com

Senast 2021-10-10-vill vi ha din ansökan.

O.B.S Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 september 2021
  • Ansök senast: 23 oktober 2021

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024