OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
På NCCs huvudkontor i Solna driver Sabis restaurangen, där vi dagligen serverar ca 550 gäster lunch, som är lagad från grunden. Vi sköter catering till möten och events samt driver en Kaffe & Deli i stora entréhallen. Gästerna är återkommande och en utmaning är att skapa förändring i utbudet och i synnerhet lunchen. Totalt jobbar 12 st för Sabis på NCC HK. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Tjänsten innebär självständigt arbete i första hand i varmköket. Vi söker en kock som trivs med att laga lunch till många återkommande gäster. Då de flesta äter sin lunch dagligen i restaurangen är det viktigt att du ser en utmaning i att skapa förändring och är lyhörd för gästernas respons och önskemål. Är du även extra duktig på vegetarisk matlagning är det en merit.
Vi tror att du har minst tre års yrkeserfarenhet som kock och erfarenhet av att arbeta självständigt. Som person är du kreativ, noggrann och flexibel. Du gillar att samarbeta och att hjälpa kollegorna och tycker om att prata med våra gäster och ge hög service.
Tjänsten är heltid och mestadels förlagd dagtid, men kvällsbeställningar förekommer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till restaurangchef Hannele Fjellström på telefon 08-585 520 17.
Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson