OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
På Nordic Forum driver vi restaurang där vi serverar ca 700 luncher per dag. Vi lagar & bakar all mat från grunden. Vi har även en omfattande konferensverksamhet med 14 konferenslokaler i blandad storlek. Vi ansvarar även för receptionen i huset samt ett Kaffe & Deli i närliggande lokal. Totalt arbetar ca 14 personer för Sabis på Nordic Forum i Kista. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: Alltid nöjd kund, Ansvar och Respekt.
Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Våra kockar är med och serverat mat till våra gäster i restaurangen, i form av portionering.
Vi ser gärna att du har ca 5 års erfarenhet av en liknande tjänst. Att du har passion för mat ser vi som en självklarhet. Samt att du har en känsla för smak, service och kvalitet.
Som person är du positiv, nytänkande, initiativtagande och flexibel. Du är serviceinriktad och gillar även att ha gästkontakt.
Tillträde omgående. Arbetet är förlagt vardagar. Arbetstiden är kl. 06.00-15.00. Kvällsbeställningar förekommer.
Vid frågor om tjänsten kontakta köksmästare Karin Sturaeus eller platschef Pernilla Nilsson tel: 08-594 615 42.
Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson