Kock till Nordiska Kantinen

Arbetsbeskrivning

Frantzéngruppens restaurang Nordiska Kantinen, NK plan 4, söker utöka köksteamet med en ambitiös och driven individ som strävar efter att förse våra gäster med högsta nivå av service och gästfrihet.
På Nordiska Kantinen serveras vällagad husmanskost av hög kvalitet med inspiration från världen över.
Vi söker dig som i en stundtals stressig restaurangmiljö har en helhetssyn och tänker långsiktigt, är analytisk och noggrann samt är duktig på att bidra till ett välfungerande, motiverat och professionellt arbetande team. Du samverkar i dialog med andra och utför och utvecklar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån syftet med verksamheten.
Sammanfattning av ansvarsområden:
· Att med engagemang, noggrannhet och renlighet ansvara för en station i Nordiska Kantinens kök.
· Att tillsammans med övriga teamet ansvara för produkten i sin helhet och tillse att varje tallrik som lämnar köket uppfyller våra högt ställda krav och med gästens upplevelse i centrum.
· Att med en hög nivå av engagemang och samarbetsförmåga ansvara för att varje dag bidra till teamets utveckling.
Krav på utbildning/erfarenhet/kompetens
· Erfarenhet av att jobba i ett kök med stora volymer och fokus på husmanskost.
· Minst tre års erfarenhet av att jobba i ett professionellt á la carte-kök med hög ambitionsnivå.
· Hög teknisk och teoretisk gastronomikunskap.
· Hög förmåga att samarbete i ett team och nå gemensamma målsättningar.
· Förmåga att kommunicera professionellt på engelska i tal och skrift.
Lön:
Vi har kollektivavtal med individuell lönesättning beroende på erfarenhet och utbildning.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Tryffeltigern AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 december 2021
  • Ansök senast: 1 januari 2022

Postadress

Hamngatan 18-20 Nk
Stockholm, 10312

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024