OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!
Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.
Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.
Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.
Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.
Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.
Just nu söker vi dedikerade och drivna Kockar som ska vara med och lansera sätta hotellets nya restaurangkoncept NÒR på kartan i Umeå. Du kommer tillsammans med teamet att vara med och utarbeta en helt ny produkt och du rapporterar till Executive Chef. Du har tidigare erfarenhet från restaurangkök och brinner för matlagning. Du har en positiv attityd och drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar och du tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!
Vill du bli en del av vår framtid i Umeå? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.
I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter såsom:
• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta..
• Daglig mise en place, a la carte, luncher, middag.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud.
• Ta hand om varuleveranser.
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?
Sök innan sista ansökningsdag den 19 maj.
Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!
Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter.