OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!
Är du en av våra kockar vid Sjöängen köket?
Måltidsenheten startar ett nytt kök med restaurang.
Måltidsenheten på Tekniska förvaltningen söker kock, till nya Sjöängen köket, 100 %. Vid Sjöängen finns skola, caféer, bibliotek och restaurang samt kultur- och evenemangscentrum, start till hösten 2016!
Köket är ett flexibelt tillagningskök för verksamheter i och utanför Askersund. Köket tillagar luncher, desserter, kvällsmat, levererar varm och kyld mat i kantin och i en-portions matlådor, samt levererar livsmedel till enheter inom Socialförvaltningens verksamhetsområde och till förskolor, fritidsavdelningar och skolor inom Barn- och Utbildningsförvaltningens
Restaurangens gäster är i första hand skolelever, samt äldre och handikappade, restaurang är öppen årets alla dagar.
Vid Sjöängkök och restaurang finns ca 22 medarbetare för måltidsverksamheten,
Portionsantalet varierar i köket från 120 – 1400 luncher per dag.
ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag är att:
• ingå i team med kökets och restaurangens arbetsgrupper och avdelningar,
• ha dagligt förekommande arbetsuppgifter inom kök som, matlagning, varumottagning, disk, städ, kontakter med gäster och verksamheter på olika nivåer, transporter m.m.,
• ha daglig produktionsplanering och uppföljning tillsammans med produktionsledaren, lösa korttidsfrånvaro i arbetsgruppen, ersätta produktionsledaren m.m.,
• ha egna ansvarsområden som, beställningsansvar från anbud, kontroll av följesedlar m.m.,
• ha ekonomisk medansvar, medansvar för att egenkontrollen efterlevs m.m.,
• ingå i kökets storhelgsschema och helgschema.
KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer och kompetens:
Du har;
• restaurang- och storhushållsutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig,
• kunskap i specialmatstillagning, datavana, goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll,
• kompetens och färdighet i att kunna planera både praktiskt och administrativt arbete,•
. du har erfarenhet av praktiskt arbete i storkök.
Personliga egenskaper:
Vi tror att Du;
• har god samarbetsförmåga, är kreativ med förmåga att initiera lösningar, driva och verkställa idéer,
• brinner för service och kvalitet,
• har intresse för måltiden och stor talang i matlagning,
• har ett flexibelt synsätt och ser det som stimulerande att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring,
• har ett driv utöver det vanliga och är stresstålig,
• har ordning och reda som personlig egenskap på arbetet och i livet i övrigt
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper !
ÖVRIGT
Det finns en verksamhetsbeskrivning av nya Sjöängen-köket som ni kan rekvirera genom att skicka ett mail till britt.lindblom@askersund.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringen. Inget beslut om anställning tas dock innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan på www.offentligajobb.se alternativt via mail till britt.lindblom@askersund.se (bifoga CV, personligt brev samt ange referensnummer).
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Engman
0583-820 59
Fackliga företrädare
0583-81000
Enhetschef Peter Engman
0583-820 59
nås via kommunens växel Fackliga företrädare
0583-81000
Gata/park-chef Bo Lindh
0583-81058
Enhetschef, VA-verk Sonny Larsson
0583-810 59
Teknisk chef Mårten Eriksson
0583-81044
Förvaltningschef Ove Sahl
0583-820 51
Enhetschef/fastighetsförvaltare Göran Berger
0583-81084
Planarkitekt Ulrika Åberg
0583-820 54