OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du anta utmaningen att vara med och starta vårt första äldreboende där maten tillagas på[ plats?[ Måltiderna är en central punkt i våra 36 brukares vardag och som kock är du en viktig person.Vi söker dig som vill lägga ner stor omsorg för att skapa en positiv matupplevelse för våra boende. Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för beställningar och inköp av livsmedel, planering och näringsberäkning av matsedel samt ha ansvar för äldreboendets matbudget.Du ansvarar för kökets disk samt tillhörande efterarbete i köket, egenkontroll mm. Du bereder, lunch och kvällsmat till 36 personer med behov av olika diet- och specialkoster som diabeteskost, purekost, gelekost samt kost på grund av olika religioner mm. Du bakar matbröd[och kaffebröd.Du blir arbetsledare för enhetens ekonomipersonal.Kvalifikationer Du är utbildad kock med några års erfarenhet.Du är väl förtrogen med arbetet med egenkontroll och HACCP för en trygg hantering av mat.Kunskap om specialkoster är ett krav.Du ser servicen som en viktig del i arbetet.Du har social kompetens och är en lugn och trygg person, kan kommunicera och samverka och vill vara med och ge våra brukare bästa möjliga omvårdnad.Du är flexibel, kan ta initiativ och självständigt planera och genomföra arbetsuppgifterna.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Anställning Heltid.Lön enligt avtal.Du påbörjar din ansökan genom att klicka på 'ansök' längst ned i annonsen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Magnus Odung, Bitr. rektor
08-581 692 85
Lisbet Bertilsson, Stf rektor
08-58169452
Agnetha Sjöholm, Rektor
08/58169466
Magnus Odung, Bitr. rektor
0739-615341
Margaretha Lindberg, Rektor
08-581 694 47
Pia Ringkrans, Enhetschef
08-581 695 38
Ulf Peterson, Rektor
Agnetha Sjöholm, Rektor
08/58169466
Saga Sjöberg, Projektledare
0721-78 81 18
Pauliina Björkman, Rektor