OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.
Vill du vara med i vårt team av livliga kockar i denna höga tempomiljö. Du kommer att arbeta i vårt nydesignade kök som levererar mat till båda konceptrestaurangerna.
- du har relevant kock- och restaurangutbildning och minst tre års erfarenhet av kockyrket.
- du älskar att ge god service
- du ambitiös, drivande och självgående
- du glatt humör och en positiv inställning.
- du är bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat
- du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
- du är flexibel och gillar att arbeta i en fartfylld miljö
Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic