OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Förskoleområde 3 består av 7 förskolor på olika adresser i Bromma, med förskolor i Traneberg, Minneberg, Johannesfred och Ulvsunda.
Förskoleområdet leds av rektor och två biträdande rektorer vilket möjliggör ett nära ledarskap. Enheten består av ca 75 engagerade medarbetare och ca 330 barn.
Vi söker nu en erfaren och engagerad kock till en av områdets förskolor. Vi har egna kockar och ekonomibiträden som lagar mat från grunden med stor del ekologiska råvaror. Kockarna och ekonomibiträden träffas i området för ett gemensamt nätverk, det finns även ett nätverk för stadsdelens kockar och ekonomibiträden. Detta är ett forum för gemensam kompetensutveckling och samarbete.
Vi arbetar med Hållbar förskola som ett gemensamt övergripande tema i hela Bromma och kockarna har en viktig del i det här arbetet för att skapa gemensam filosofi kring mat och måltidspedagogik utifrån stadens matstrategi. Området har en gemensam meny som kockarna har tagit fram.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har kockutbildning och brinner för att måltiden ska vara lustfylld och intressant. Du har stort intresse för maglagning och du vill att dina matgäster ska vara nöjda. Du kommer dagligen tillaga lunch och mellanmål för ca 50 barn och 10 vuxna. Tjänsten är på 75 %.
Du ansvarar för att livsmedelshantering sker enligt de lagar och föreskrifter samt riktlinjer i staden som styr arbetet i kök.
I arbetet ingår bland annat att:
- laga mat från grunden med råvaror av god kvalitet inom given budget
- tillaga special- och allergikost samt vegetariska alternativ
- beställa varor via vår e-handelsportal
- servera lunch och mellanmål
- följa miljöförvaltningens egenkontroll
- ta hand om disken
- ta emot och hantera varuleveranserna
- presentera maten på ett sätt som väcker barnens matlust och blir en källa till glädje. - samverka med pedagogerna för en gemensam filosofi kring mat och att måltiden blir ett tillfälle för en lustfylld och trevligt tillfälle att kunna äta, prata och lära sig om mat.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- kockutbildning och erfarenhet av att arbeta som kock i förskolekök alternativt storkök
- kunskap och erfarenhet av vegetarisk- special- och allergikost
- utbildning och erfarenhet av egenkontroll i kök
- goda datorkunskaper eftersom dokumentation, beställningar och stor del av kommunikation sker via dator
- ett bra bemötande och samarbetsförmåga
- flexibilitet
- god kommunikation på svenska i tal och skrift:
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Vi erbjuder dig
- personlig dator i arbetet
- stadens friskvårdsbidrag
- pedagogiska måltider
- tillgång till områdets organisation kring nära ledarskap
- arbetskläder
- möjlighet att utvecklas i ditt arbete genom kollegialt lärande med områdets andra kockar och ekonomibiträden
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Webbplats: start.stockholm