OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kock till Örjansområdet som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.
Inom Örjansområdets ökade grundbemanning inkluderas fyra skolor och åtta förskolor. Tjänsten är heltid men innebär att du täcker upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro.
Måltidsavdelningen tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, personalrestaurang, sjukhus, förskola, personalrestauranger och äldreomsorg. Läs mer om måltidsavdelningen här: https://skelleftea.se/invanare/startsida/bo-trafik-och-miljo/kok-och-restaurang/jobba-pa-maltidsavdelningen?query=kock
ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.
I tjänsten som kock med uppdraget ökad grundbemanning blir du en viktig person i vårt samarbetsområde Skelleftehamn och Ursviken. Tjänsten innebär att du en dag har förmånen att jobba i ett kök och nästa dag i ett annat, inom både skola och förskola. Du ska därmed trivas med att jobba både ensam i mindre kök och tillsammans med kollegor i större kök.
KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.
Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav.
ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.
Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Kontaktpersoner på detta företaget
Margareth Johansson, sektionschef
0910-73 50 00, 070-661 20 92
Gunnar Olofsson, SACO
0910-73 50 00
Ralph Hedlund, Vision
0910-73 50 00
Anna Källsved, Gruppledare
0910-73 50 00, 070-330 23 54
Urban Stenberg, Vision
0910-73 50 00, 070-370 69 80
Erika Nilsson, avdelningschef
0910-73 50 00
Karina Frimodig, Vision
0910-73 50 00
Liselotte Bruse, chef Informationsenheten
0910-73 50 00
Peder Lundberg, enhetschef
0910-73 50 00
Annette Lindgren Atterhem, SACO
0910-73 50 00