OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.
Inom Serviceenheten, som tillhör Utbildningsförvaltningen i Partille, producerar vi dagligen mat till våra 34 förskolor, 12 skolor och 4 äldreboenden. Vår strävan är att tillaga all mat så nära kunden som möjligt. Därför har vi till största delen tillagningskök. Vi arbetar med gemensam matsedel och siktar på att öka andelen ekologiska livsmedel.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad och matintresserad kock till ett av våra tillagningskök i centrala Partille där vi tillagar mat till både skola och äldreomsorg. Till skolan tillagar vi lunch medans vi förser äldreomsorgen med både frukost, lunch och kvällsmat. Vi lagar ca 400 portioner per dag. Som kock hos oss arbetar du vardagar och är schemalagd var tredje helg.
Hos oss lagar vi vår mat ifrån grunden i så stor utsträckning som möjligt. Maten är med inriktning på svensk husmanskost. Du kommer att arbeta med alla inom verksamheten förekommande arbetsuppgifter så som matproduktion inkl. specialkost, råkostberedning, beställningar, varumottagning, leveranskontroller, egenkontroll, servering, tvätt, disk och städning. Arbetet ställer krav på god struktur, logistik och att du har en ekonomisk medvetenhet. Vi följer HACCP program för säkerhet och kvalité i produktionen.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock alternativt har annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök. För att lyckas i rollen behöver du även ha goda kunskaper i special- och allergikost. Därav är goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift ett krav samt att du har goda datorkunskaper.
Som person har du ett genuint intresse för mat och är duktig på att arbeta tillsammans med andra. Du är serviceinriktad, med god kommunikationsförmåga och kan driva arbetet framåt på ett självständigt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen!
ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Lärarförbundet Alexander Köhn
Förskolechef Maria Kaij-Helgesen
031-792 10 88
Förskolechef Maria Kaij Helgessen
031 792 1088
Rektorschef Ulf Jacobsson
031-792 17 83
Chef Stödenheten Karin Norlin
031-792 16 35
Medicinskt ansvarig skolsköterska Irene Lindberg
031-792 14 95
Skolsköterska Cecilia Wiktorsson
031-792 14 55
Administratör Sara Hansson
031-792 15 50
Förskolechef Maria Kaij Helgesen
031-792 10 88
Förskolechef Karin Rådesjö
031-792 15 12