OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock till Pressklubben & Duvel Café. Du skall ha matintresse och vilja utvecklas. Du skall kunna hantera stress samtidigt som du sätter våra gäster i fokus. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd.
Du skall ha matintresse och vilja utvecklas. Du skall kunna hantera stress samtidigt som du sätter våra gäster i fokus. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd. Du ska ha minst 3 årig yrkeserfarenhet. Möjligheter till vidareutbildning.
Tjänsten omfattare Pressklubben & Duvel Café.
På Pressklubben har vi hämtat inspiration av de europeiska ölländernas matkulturer. Belgiskt, tyskt och brittiskt möter svenska klassiker. Vi utforskar olika recept med belgisk öl integrerad i maten och som alltid följer vår meny den rådande säsongen med nya smaker. Vi presenterar en matupplevelse med förstklassiga råvaror. Allt inramat av vårt enorma utbud av belgiskt öl, samt viner från den gamla världen.
På Duvel Café serverar vi det bästa från de europeiska köken med dess matkulturer och mattraditioner. Det omfattar en rad kulinariska rätter med det bästa från hela kontinenten. Dessa matkreationer är komponerade med råvaror från hela Europas digra skafferi. Historiskt sett har det svenska köket varit mycket öppet för främmande matinfluenser och smaker vilket vi tagit fasta på när vi bjuder till bords.
Kontaktpersoner på detta företaget
Michael Zetterqvist
08236970
Restaurangchef Michael Zetterqvist
0707555335
Restaurangchef Michael Zetterqvist
0707555335
Kökschef Charan Hargsjö