OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fraiche Catering & Arrangements i Stockholm AB - söker kock till storköksproduktion.
Fraiche Catering är ett familjeföretag som grundades 1999. Sedan år 2005 har Fraiche Catering tillagat skolluncher till barn, ungdomar och personal med fantastisk framgång. Vår vision är att tillaga, leverera och servera till Sveriges mest nöjda kunder. Åldersspannet är från förskola till och med gymnasium. Vi lagar, levererar och serverar cirka 10 000 portioner härlig lunchmat varje dag. Vi disponerar fem moderna kök som är belägna i Täby, Danderyd, Stockholm och Bromma.
Naturligtvis är ett stort fokus i vår verksamhet en hållbar miljö. Vi väljer råvaror efter säsong och kvalitet. Eftersom vi är KRAV-certifierade tittar vi i första hand på utbudet, därefter prioriterar vi svenska och ekologiska råvaror. Vår arbetstes är god, näringsriktig mat lagad från grunden kryddad med mycket kärlek.
Arbetsuppgifter: Vi söker dig som är utbildad kock, är positiv och utåtriktad med stor social kompetens. Service och engagemang bör vara dina ledord och för dig är gästens välbefinnande i fokus.
Arbetsuppgifterna består av matlagning i storproduktion, matlagning till företagsrestaurang, tillagning av specialkost, egenkontroll, menyplanering, beställning av råvaror, viss del arbetsledning, samt alla andra i kök förekommande uppgifter så som disk, städ mm.
Samtligt arbete sker enligt HACCP-principerna.
Kvalifikationer: Kockutbildning samt dokumenterad yrkeserfarenhet från storhushåll under minst tre år. Vi ser gärna att du även har andra erfarenheter från kockyrket.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och gillar att jobba tillsammans i ett team.
Goda kunskaper i svenska.
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Fraiche Catering är en rökfri arbetsplats.
Utdrag ur polisens brottsregister krävs i ett oöppnat kuvert.