Kock till projekt Nya Måltider, Ängelholm

Kock till projekt Nya Måltider, Ängelholm

Arbetsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.
Måltider bedrivs i Regionservice förvaltning i verksamhetsområde Produktion och Logistik och är under stor utveckling där vi arbetar utifrån ett processflöde. Måltiders verksamhetsområde levererar dagligen 6000 måltider till sjukhus i hela Skåne där Hässleholm, Ängelholm, Kristianstad och Ystad har egna produktionskök och Lund, Malmö, Trelleborg, Landskrona och Orup har extern måltidsleverantör.

Region Skåne gör en spännande satsning med ett nytt måltidskoncept med syfte att utveckla måltidsupplevelsen för våra patienter. Maten är en viktig del av den medicinska behandlingen och bidrar till patientens tillfriskande. Vårt nya måltidskoncept går i linje med personcentrerad vård med ökad valfrihet för patienten och med våra miljömål// kring minskat matsvinn och klimatsmarta val.
Under hösten 2021 genomförs ett pilotprojekt i Ängelholm med fokus på att implementera ny tillagningsmetod, cook chill samt skapa nya välsmakande näringsberäknade en-portions maträtter som ska anpassas efter sjukdomsbild samt olika patientkategoriers behov. Köket kommer parallellt att leverera varma patientmåltider till sjukhuset i Ängelholm i vanlig drift.
Vi är väldigt stolta över vårt produktionskök i Ängelholm och att vi får vara med på utvecklingsresan att ta fram det nya måltidskonceptet.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss tillagar och förbereder du frukost, lunch och middag till patienterna samt lunch till vår personalrestaurang. Det är totalt cirka 400 portioner per dag. Du har ett varierande arbete och roterar mellan olika arbetsuppgifter i ett produktionskök, vilket innebär att du förutom att tillaga mat även ska kunna arbeta med specialkost, kallskänksarbete och andra i ett kök förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar med råvaror av hög kvalitet och vi förväntar oss att du känner ett ansvar i att tillsammans med dina kollegor bidra till att köket varje dag gör sitt yttersta för att erbjuda goda, näringsriktiga och miljövänliga måltider till våra viktiga matgäster. Vidare har vi en förväntan att du tar en aktiv roll och bidrar till inspiration och utveckling av nya maträtter.
Du kommer huvudsakligen att arbeta i projektet med cock chill men vid behov även i den vanliga produktionen. Du ingår i ett team av 14 medarbetare varav sju är kockar. Några av dem tävlade i Mästerkocken Offentlig Gastronomi 2019 och kom på andra plats. Pilotprojektet leds av en passionerad matkreatör med lång erfarenhet från restaurangbranschen.

Arbetstiden följer ett schema med helgtjänstgöring där du tidigast börjar kl. 06:30 och senast slutar kl 17:00 såväl vardag som helg. Du kommer inledningsvis, minst de första sex månaderna, att arbeta endast måndag-fredag.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen krävs att du är en smaksäker passionerad matlagare med ett proaktivt och nyfiket arbetssätt. Du har förmåga att se helheten i köket och kan självständigt prioritera och strukturera arbetet. Eftersom tider styr den ordinarie driften är det viktigt att du trivs med ett varierande arbetstempo och att du har förmåga att fortsatt vara noggrann och måna om hög kvalitet även när tempot är högt.
Lyhördhet och en god samarbetsförmåga är andra egenskaper vi ser som förutsättning för framgång i arbetet. Du delar gärna med dig av din kunskap och dina idéer och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö.
Vi välkomnar dig som har utbildning som kock/kokerska och med några års erfarenhet av att arbeta inom kök/restaurang. Har du erfarenhet av cook chill och från storhushåll är det meriterande liksom erfarenhet alternativt kunskap inom specialkost. Vidare har du god datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Många av oss har varit på arbetsplatsen många år och vi välkomnar nu dig att bli en av oss! Vi ser med glädje fram emot att utvecklas vidare tillsammans med dig!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner på detta företaget

Lars Karlgren - Affärsområdeschef
044-3093768
Lisbeth Lörqvist - Produktionschef
044-3093781
Tony Svensson (Kommunal)
044-309 37 58
Leo Hafstad
046-17 78 91
Sandra Olin
0768-890 795
Christopher Raushill
040-33 77 65
Linda Strömbäck - Fastighetschef
040-33 14 34
Maria Gal - Vision
0702-414 055
Peter Svensson - Rekryterare (Semester v. 30-32)
040-625 74 51
Paula Oldén - Rekryterare
040-625 74 87

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Skåne, Regionservice
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 maj 2021
  • Ansök senast: 23 maj 2021

Besöksadress

Västra Storgatan 12 KRISTIANSTAD
None

Postadress

Dockplatsen 26
Malmö, 20525

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024