Kock till Radisson Blu Hotel Lund

Arbetsbeskrivning

Vårt hotell har 192 rum och sviter i modern design med hög komfort och från våra rum på de översta våningarna har du en fantastisk utsikt över Lund, Malmö, Köpenhamn och Öresundsbron.

Hotellet har en restaurang som är öppen både dag som kväll och här kan du njuta av både svenska favoriter och internationella rätter. I vår loungebar finns det områden att sitta att arbeta i, träffa vänner, kollegor eller bara ta något att dricka, vår moderna lobby inbjuder även den till spontana möten.

Radisson Blu Lund ingår i Ligula Hospitality Group AB.



Jobbeskrivning

Kock till Radisson Blu Hotel Lund

Vi söker dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna.

Vi på Radisson Blu Hotel Lund har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under, som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners.

Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vistelse för våra gäster. Du bidrar till att slutprodukterna blir de bästa, att gruppdynamiken i köket och restaurangen är på topp. Du är strukturerad och har god vana av att följa rutiner samt förbättra och förfina de processer som behövs för att säkerställa en god kvalité. Du tycker om att sprida positiv energi och är en riktig lagspelare. Du älskar att ge gästerna det oväntade.

Vi söker dig:
- Som har minst 3 års tidigare erfarenhet från a la cartekök.
- Kunskap om egenkontroll och HACCP är ett krav.
- Erfarenhet av inköpshantering, inventering/ inventeringssystem.

Vi ger dig;
En härlig och internationell arbetsmiljö på en levande och omväxlande arbetsplats. Tillsammans med dina kollegor bidrar du med din arbetsglädje och skapar härliga gästupplevelser. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, sex månaders provanställning. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider.

Skicka ditt CV och personliga brev nedan. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av trettioåtta hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena Profil Hotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection. Under Hosting by Ligula driver vi under franchiseavtal även ett Radisson Blu och fyra Park Inn by Radisson.

Jobbtyp: Heltid

 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Kock
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 februari 2022
  • Ansök senast: 15 mars 2022

Liknande jobb


12 december 2024

Kock Hamnkrogen Kristianopel

Kock Hamnkrogen Kristianopel

26 december 2024

Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024