OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Karlskrona är våra ambitioner höga och vi brinner för att utveckla den moderna staden i havet. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad. Välkommen till Blekinges största arbetsgivare, där dina möjligheter att utvecklas är goda.
Kock till Ramdalaskolans kök
Är du utbildad kock, har ett brinnande matintresse och tycker om att inspirera kollegor? Har du har passion för mat lagad från grunden och ett driv för att utveckla verksamheten med gästen i fokus? Då ska du söka tjänsten som kock hos oss! Det är ett arbete som är roligt, varierande och ett viktigt arbete där du verkligen gör skillnad.
Tjänst och arbetsplats
Kostavdelningen
Inom Kostavdelningen i Karlskrona kommun tillagas dagligen cirka 12 000 lunchportioner till våra 58 kök som består av både förskolor, skolor och omsorgen. I Karlskrona kommun ser vi maten och måltiden som en del i ett större sammanhang. Vad vi äter, när vi äter och hur våra måltider ser ut påverkar vår hälsa och vårt välbefinnande både idag och på lång sikt. Vi ska därför erbjuda goda förutsättningar för att främja hälsa och välbefinnande sett i ett livslångt perspektiv. Att den mat som serveras är näringsriktig och att råvarorna är av god kvalitet måste ses som en självklarhet.
Måltiden som helhet är dock inte bara en fråga om energi och rätt anpassade näringsämnen vid rätt tidpunkt. Det är också en källa till glädje och social kontakt och ska erbjuda en stunds avkoppling i vardagen. En förutsättning för att kunna uppskatta måltiden är att maten är väl tillagad, upplagd och serveras på ett aptitligt sätt samt att service och bemötande är bra.
Vi värnar om vår miljö och eftersom allt vi äter påverkar miljö och klimat strävar vi mot att servera klimatsmarta måltider.
Tycker du som vi när det gäller måltider och service? Då söker du till oss och kanske blir vår nya medarbetare i vårt fantastiska team!
Ramdalaskolan
Ramdalaskolans kök tillagar lunch till ca 200 och serverar dagligen även frukost och mellanmål.
Arbetsuppgifter
I uppdraget som kock bär man ett ansvar över både beredning, tillagning och servering av goda, säkra och näringsrika måltider med hänsyn till miljön. Andra viktiga arbetsuppgifter som tillkommer är ansvaret över specialkost, brödbakning, delaktig i planering av matsedel och inköp, öppensinnad för tillagning av nya maträtter samt den dagliga hanteringen av både disk och städ av kök och matsal.
Kvalifikationer
· Tjänsten kräver kockutbildning inom storkök/restaurang eller erfarenhet som av arbetsgivaren värderar likvärdig.
· Erfarenhet av att laga mat i stora mängder erfordras.
· Stor kunskap/passion för matlagning, matkvalitet, miljötänk samt med gästen i fokus.
· Stor förståelse och kunskap om allergier
· Godkänt i svenska C
Du ska ha lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och är ansvarstagande. Tjänsten kräver god fysik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningen
Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Arbetstid: måndag-fredag
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-10-27.
För att få arbeta i Karlskrona kommuns kök krävs att du kan uppvisa ett utdrag ut belastningsregistret. Intervjuer kan komma ske löpande
Kontaktperson
Ola Walter, kostchef 0455–304098
Åse Micalizzi, köksledare 0455–322114
Facklig företrädare
Roger Thelin, Kommunal 0455-30 41 23
Förmåner
I Karlskrona kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av de förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, friskvårdsbidrag, möjligheten att gratis simma i någon av kommunens simhallar och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här.
Kontaktpersoner på detta företaget
Mats Dahl
0455-30 36 23
Marianne Hansson
0455-303018
Birgitta Strelert
Maria Persson
AnnSofie Johansson
Sussie Rantil
Lena Dehlin
Henning Fuhrman
Henning Fuhrman
0455-30 47 57
Johan Johansson
0455- 30 36 87