Kock till Ransvik Havsveranda

Kock till Ransvik Havsveranda

Arbetsbeskrivning

OBS. Endast ansökningar inskickade till angiven mejl med efterfrågat innehåll kommer att behandlas!
Ransvik Havsveranda - En plats där vi vill att alla ska känna sig välkomna, precis som det varit i drygt 100 år. Hos oss kan du slinka in och äta en god bit mat tillagad av REKO råvaror, ta egofika eller bara njuta av ett glas vin med havsutsikt. Vi är glada över att så många upptäckt det och att vi även fått utmärkelsen ”Skånes Bästa” och är nominerade till ”Årets Skånska Destination”. Är det rätt säsong så har vi Kullabygdens härligaste havsbad. Allt detta inbäddat i den fantastiska naturen ute på Kullabergs Naturreservat i Mölle. Vår matfilosofi är enkel! Vi följer säsong, vi arbetar lokalt eller så väljer vi ekologiska/MSC/ASC-märkta råvaror, vi kallar det för REKO mat! Det är viktigt för oss att kunna erbjuda en restaurang där våra gäster kan känna att de får njuta fullt ut av en måltidsupplevelse med gott samvete, njuta av vacker natur och möta ett enastående värdskap. Restaurangen har 80 platser inne och 110 platser ute vid havet.
Vi älskar mat och smakupplevelser, vi älskar naturen runt omkring oss, vi älskar mötet mellan människor och vi älskar vår plats vid havet – Ransvik. Att få dela med oss av denna upplevelse är en gemensam drivkraft oavsett arbetsroll i verksamheten.
Vi utgår i vårt kök från bra, ren och rättvis mat! Vi erbjuder à la carte-meny både dag och kväll samt ett litet men fint konditoriutbud. Vi lagar och bakar allt själva från grunden och våra råvaror är ekologiska eller producerat av regionens begåvade bönder och hantverkare!
I köket jobbar vi i ett mindre team där vi hjälper varandra med det som behövs utifrån vår leverans till gäst. Prestigelöst! Det huvudsakliga arbetet i köket består av prepp, beredning, förädling och förberedelser för att kunna ge en bra service med snabbt och stabilt flyt under servering. Vi bakar även mycket så goda kunskaper inom bageri är meriterande. Till viss del även planering och beställning av råvaror. Köket är litet och effektivt men kräver god planering, ordning och reda samt stor samarbetsvilja. Under högsäsong serverar vi ca 300-400 matgäster och ca 150-200 fikagäster under vårt öppethållande 12-17. Under högsommaren har vi även ha kvällsöppet några dagar i veckan vilket innebär mer specifik matlagning a´la minute för 50-100 gäster.
Som en liten arbetsplats med mycket att göra är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential. Vi letar efter människor som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba.
Nu behöver vi bygga upp ett fint team inför kommande säsong (april-oktober). Om du delar vår passion och våra grundvärderingar, planera då in en sommarsäsong i Mölle! Vi kan hjälpa till med att ordna personalboende vid behov. Bil och körkort är ett krav.
Vi söker inför säsong 2023
1 tjänst. Kökschef. 2 års erf alt 6 års erf som kock. 1 april – 20 dec med möjlighet till förlängning.
1 tjänster. Kock. 2 års erf el mer. 1 april – 15 okt. / 29 april – 25 sept.
2 tjänster. Kockar/Kallskänk. 1 juni – 30 aug. / 17 juni – 21 aug.
Avtalsenliga löner. Kollektivavtal. Boende finns.
Våra krav på ansökan är:
Fullgjord yrkesutbildning inom hotell och restaurang (el motsvarande)
Nyfikenhet och passion för yrket
2-3 referenser samt ett personligt brev

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Normanage AB Mölle
  • 4 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 januari 2023
  • Ansök senast: 27 februari 2023

Postadress

Italienska Vägen 151-59
Mölle, 26377

Liknande jobb


Kock

Kock

26 december 2024

12 december 2024

Kock Hamnkrogen Kristianopel

Kock Hamnkrogen Kristianopel

26 december 2024

Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024