OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gör skillnad. Varje dag.
Måltider bedrivs i Regionservice förvaltning i verksamhetsområde Produktion och Logistik och är under stor utveckling där vi arbetar utifrån ett processflöde. Måltiders verksamhetsområde levererar dagligen 6000 måltider till sjukhus i hela Skåne där Hässleholm, Ängelholm, Kristianstad och Ystad har egna produktionskök och Lund, Malmö, Trelleborg, Landskrona och Orup har extern måltidsleverantör.
Vi är väldigt stolta över vårt produktionskök på Ystads lasarett där vi med gemensam kraft planerar, förbereder och tillagar en viktig del i vår vardag. En god och näringsriktig måltid är en viktig del av vården som ska ge den nödvändiga energi och näring som bidrar till en bra rehabilitering och ökad trivsel. Vi erbjuder också en god och trivsam måltid till sjukhusens medarbetare.
Många av oss som jobbar här har varit på arbetsplatsen många år och vi välkomnar nu dig att bli en av oss! Vi ser med glädje fram emot att utvecklas vidare tillsammans med dig!
Ta med dig ditt driv, dina idéer och din passion för matlagning och sök till Ystads lasaretts hjärta redan idag!
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett team av nitton medarbetare varav fem är kockar. Som kock hos oss kommer du att tillaga och förbereda frukost, lunch och middag till patienterna samt lunch och färdigställda måltidspaket för personal och besökare på sjukhuset. Det är totalt cirka 625 portioner per dag.
Du kommer att ha roterande arbetsuppgifter i ett produktionskök, vilket innebär att du även ska kunna arbeta med specialkost, kallskänksarbete och andra i ett kök förekommande arbetsuppgifter.
Arbetstiden följer ett schema med helgtjänstgöring var tredje vecka där du tidigast börjar kl. 06:30 och senast slutar 17:15 såväl vardag som helg.
KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har utbildning som kock/kokerska eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig. Vi vill även att du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta inom kök/restaurang och du behöver även kunna båda tala och skriva god svenska.
Har du erfarenhet av att arbeta med eller kunskap inom specialkost samt erfarenhet av storkök ser vi det som meriterande. Meriterande är även om du har erfarenhet av kostdataprogram.
För att du skall lyckas i din roll som kock är det viktigt att du ser ditt arbete som ett serviceyrke samt att du har förmåga att se helheten i köket där du kan prioritera och strukturera. Eftersom tider styr verksamheten är det viktigt att kunna leverera när tempot är högt. Du förväntas kunna arbeta i ett varierande tempo och konsekvent vara noggrann och mån om hög kvalitet.
Som person vill vi att du är kommunikativ, har ett trevligt bemötande, innehar en god samarbetsförmåga samt kan arbeta självständigt. Vidare arbetar vi efter Region Skånes värdegrund och det ser vi är grunden till hela ditt arbete.
I den här rekryteringen sker urval och intervjuer löpande, välkommen med din ansökan redan idag.
ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.
Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kontaktpersoner på detta företaget
Lars Karlgren - Affärsområdeschef
044-3093768
Lisbeth Lörqvist - Produktionschef
044-3093781
Tony Svensson (Kommunal)
044-309 37 58
Leo Hafstad
046-17 78 91
Sandra Olin
0768-890 795
Christopher Raushill
040-33 77 65
Linda Strömbäck - Fastighetschef
040-33 14 34
Maria Gal - Vision
0702-414 055
Peter Svensson - Rekryterare (Semester v. 30-32)
040-625 74 51
Paula Oldén - Rekryterare
040-625 74 87