OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kort beskrivning av företaget:
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 5,7 miljarder kronor.
Koncernen omsätter 14,7 miljarder ?och har sitt säte i Frankrike samt är noterad på börsen i Paris.
Besök oss gärna på www.sodexo.se.
Arbetsplats: Restaurang af Trolle, Marinbasen Karlskrona
37123 Karlskrona
Titel: Kock
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker en kock som med hög ambition, bred yrkeskunskap och ett brinnande engagemang är beredd att ta en drivande roll i köket, och även vara restaurangchefen behjälplig med viss arbetsledning.I arbetsuppgifterna ingår såväl praktisk matlagning såsom planering och uppföljning, dvs alla i ett kök förekommande uppgifter.
Beskrivning av kvalifikationer:
Den vi söker bör ha relevant utbildning och flerårig vana från:
- planering för och tillagning av en meny bestående av flera olika rätter i olika kvantiteter, även dietkoster
- inköp och inventering av lager
- egenkontroll enligt HACCP
- viss administration
Egenskaper:
Noggrann och strukturerad men ändå kreativ?Om du har den kombinationen finns förutsättningar för att du ska passa i detta glada gäng.Det viktigaste är att du har som daglig målsättning att glädja våra gäster med god, näringsriktig mat som även är en fröjd för ögat, utifrån de riktlinjer som avtal och våra kunders önskemål ger oss.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,