OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services, Stockholm
Gör livet lite godare
Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Fazer
Vi söker nu en kock som kan vara med och säkerställa kvaliteten på vår dagliga lunch samt är van vid att jobba med affärsluncher. Som kock är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök med matlagning, menyskrivning, beställa varor och att ansvara för kökets egenkontroll. Som kock på Andrummets gästmatsalar arbetar du nära gästen och med en hög servicenivå. Du kommer att vara stationerad och arbeta med att planera och laga mat till våra gäster i gästmatsalarna men periodvis kommer du även vara schemalagd i vår stora lunchrestaurang. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse.
Vad vi önskar av dig
Du har restaurangutbildning och minst fem års erfarenhet av arbete som kock med affärs- eller a la carte-luncher. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet, gärna vegetarisk kost och gott ekonomiskt sinne. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kock hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i tal och skrift och har förkunskap inom HACCP.
Fazer erbjuder dig
• Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.
• Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.
• Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.
• Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.
Om Restaurang Andrummet
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka en personalrestaurang i Kungsträdgården. Enheten är en av tre enheter som vi driver för denna medvetna slutkund i Stockholmsregionen. Här serverar vi dagligen cirka 900 luncher. Vi har även en omfattande beställnings-event och konferensverksamhet i huset. All vår tillagning sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen mot våra gäster.
Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Food & Beverage Manager, Sofia Froby 072-554 7910. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2017-10-08.
Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!