OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock till Restaurang Andrummet SEB:s personalrestaurang
Tillsvidare anställning dagtid med 6 månaders provanställning, kvällsarbete förekommer.
Varför ska du välja oss?
• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Vi söker en passionerad kock som kan vara med och säkerställa kvaliteten på vår dagliga lunch och som är van vid att arbeta med större lunchantal och även affärsluncher och middagar. Som kock är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök med matlagning, menyskrivning, egenkontroll, varubeställningar och inventering tillsammans med kökschefen och teamet i köket. Som kock på Andrummet arbetar du nära gästen med en hög servicenivå. Vi söker dig som har ett genuint intresse för smaker, tänker hållbarhet och har ett gott ekonomiskt sinne
Du gillar högt tempo och att vi jobbar över gränserna i teamet
Eftersom vi verkar inom bank så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar
Om restaurang Andrummet
Restaurang Andrummet ligger i Kungsträdgården. Vi serverar frukostbuffé mellan 07:00 - 09:30 och sedan lunch för ca 850 -900 personer mellan 10:30 - 14:00. Förutom lunch har vi en omfattande cateringverksamhet i huset med allt från fika till snittar som vi levererar till finare middagar i våra lokaler. Vi har även hela vendingverksamheten i huset.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
www.compass-group.se
Vem är du?
• Du är över 25 år
• Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta i storhushåll
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har datavana
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/
Kontaktpersoner på detta företaget
Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord
Marlene Sjögren
Jeanette Lantz
Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund
Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045