OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock
Tillsvidare 100%
Varför ska du välja oss?
• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Vi söker nu en kock, som kan vara med att säkerställa kvalitén på vår dagliga lunch samt även affärsluncher, event och middagar.
Du skall vara van med större lunchantal och tidiga morgnar.
Som kock är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök, som menyskrivning, egenkontroll, varubeställningar och inventering tillsammans med kökschefen och övriga teamet. Vi på Andrummets matsal arbetar nära gästen och med en hög service och leveransnivå.
Om restaurang Andrummet
Restaurangen är belägen i SEB:s kontor i Stockholm. Arbetstid är mån-fredag kl 06.00-15.00.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
www.compass-group.se
Vem är du?
• Du har en restaurangutbildning samt minst 5-års erfarenhet av arbete som kock i storhushåll, affärs- o á la carteluncher. Fine dining är ett plus.
• Vi söker dig med ett genuint intresse för smaker, kvalitét, gärna vegansk kost och ett gott ekonomiskt sinne
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt men är även flexibel i din yrkesroll, genom att arbeta över gränserna
• Du talar och skriver svenska
• Du har förkunskaper inom HACCP
Vi ser gärna att du är rökfri.
Vi kommer även att begära utdrag från polisregistret.
Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
För mer information är du välkommen att kontakta kökschef Per Larsson 072-5423014.
Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Kontaktpersoner på detta företaget
Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord
Marlene Sjögren
Jeanette Lantz
Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund
Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045