Kock till Restaurang Aptit, Region Västernorrland

Kock till Restaurang Aptit, Region Västernorrland

Arbetsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Vårdhotellet Skvadern är en vårdnivå integrerad i Länssjukhuset Sundsvall/Härnösand. Verksamheten kan beskrivas som en unik blandning av medicinsk trygghet och hotell. I första hand är hotellets gäster patienter som inte behöver vårdavdelningens medicinska service. Även anhöriga kan i mån av plats bo på hotellet. Inom vårdhotellet bedrivs både hotell- och restaurangverksamhet.

Restaurang Aptit är en del av Skvadern och vi söker nu en ny kock till restaurangen för tillsvidareanställning, med tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.



ROLLEN SOM KOCK

Restaurangens mål är att erbjuda ett attraktivt utbud av husmanskost, gourmet- och individanpassad mat. Som kock på restaurang Aptit ansvarar du för både produktion och planering inom områdena catering, konferens, kök och restaurang. Arbetstid är måndag-fredag 8-16:30 alternativt 10-19, arbete under vissa lätthelgsdagar kan förekomma.

Här är vi ett glatt gäng som är måna om att våra kollegor ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. För att du på ett smidigt sätt skall komma in i arbetet erbjuds du hos oss en individanpassad inskolning. Därtill kan vi erbjuda friskvårdstimme och en fin träningsanläggning att svettas på, som heter Orkopeden.

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av att arbeta i ett restaurangkök. Du som söker har livsmedelsteknisk utbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du minst fem års erfarenhet av yrket ser vi det som meriterande. För denna tjänst är goda kunskaper i svenska, i både tal som skrift ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande. För att lyckas i rollen så behöver du vara serviceinriktad och flexibel. Du behöver kunna ta egna beslut då det förekommer ensamarbete. Du som söker är både kreativ och kvalitetsmedveten samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Västernorrland
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 juni 2022
  • Ansök senast: 20 juli 2022

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024