OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
I en totalrenoverad K-märkt fastighet på Kungsholmen driver vi restaurang Bistro Bryggeriet där vi serverar ca 350 luncher per dag med ett nytt restaurangkoncept ”Saluhall”. Vi har även en del representation i huset. Vi lagar all mat från grunden. Totalt arbetar ca 9 personer på Bistro Bryggeriet. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Våra kockar är med och serverar mat till våra gäster i restaurangen, i form av portionering. Det är viktigt att vara lyhörd för gästernas synpunkter eftersom totalupplevelsen av mat, dryck och service ska vara mycket hög. Uppdragsgivaren förväntar sig kvalitet på högsta nivå både vad gäller lunch och representation.
Vi söker en erfaren kock som har goda kunskaper och finess även i det kalla köket. Har du erfarenhet från en liknande verksamhet är det meriterande. Att du har passion för att laga mat ser vi som en självklarhet. Som person är du flexibel, ansvarssam, social och är beredd att jobba över gränserna.
Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är heltid och förlagt dagtid. Restaurangen har öppet vardagar och viss kvällverksamhet förekommer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Andreas Berkvall 0760-004746.
Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson