OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Björken är belägen vid Norrlands Universitetssjukhus och Universitet. Restaurangen är öppen årets alla dagar
Vi serverar såväl lunch- och middagsbuffé som affärs- & konferensluncher. Konferensmiddagar, catering och viss à la carte.
Vi söker nu en passionerad kock som vill vara med och utveckla vårt restaurangkoncept.
I vårt kök arbetar du självständigt och har ett stort intresse för såväl husmanskost som à la carte.
Viktiga egenskaper för oss är att du är nyfiken, gillar god mat och inte är rädd för att komma med nya idéer som tillsammans med resten av dina kollegors kunskaper skapar matupplevelser för våra gäster. Du är även med och bidrar till trivsel och arbetsglädje.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara vår köksmästare behjälplig med menyplanering och inventering. Erfarenhet av inköp, viss arbetsledning, à la carte och/eller festvåning bedöms som meriterande.
VEM ÄR DU?
• Du har några års erfarenhet av kockarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
Arbetstider:
Varierande med dagtid, kvällar och helger men hos oss arbetar du inga sena kvällar
Omfattning:
Tillsvidare 90% med provanställning 6 månader, eventuella möjligheter till 100% framöver.
Start:
1 september eller efter överenskommelse
Lön:
Enligt avtal eller efter överenskommelse
Rekryteringen påbörjas i mitten på juli men skicka gärna in din ansökan direkt. Vi tar bara emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.
Om du har frågor, vänligen kontakta Hotellchef Ulrika Fesse: ulrika.fesse@sodexo.com
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,