OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Björken är belägen vid Norrlands Universitetssjukhus och Universitet. Restaurangen är öppen årets alla dagar
Vi serverar såväl lunch- och middagsbuffé som affärs- & konferensluncher. Konferensmiddagar, catering och viss à la carte.
Vi söker nu en passionerad kock till vårt team.
I vårt kök arbetar du självständigt och har ett stort intresse för såväl husmanskost som à la carte.
Viktiga egenskaper för oss är att du är nyfiken, gillar god mat och inte är rädd för att komma med nya idéer som tillsammans med resten av dina kollegors kunskaper skapar matupplevelser för våra gäster. Du är även med och bidrar till trivsel och arbetsglädje i vårt fina team och för våra gäster.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering.
VEM ÄR DU?
• Du är utbildad kock och har några års erfarenhet av kockarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
Arbetstider:
Varierande med dagtid, kvällar och helger men hos oss arbetar du inga sena kvällar
Omfattning:
Tillsvidare 100% eller deltid om du så önskar. Provanställning i 6 månader
Start:
Efter överenskommelse, ange gärna önskemål i din ansökan.
Lön:
Enligt avtal eller efter överenskommelse.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan direkt. Vi tar bara emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.
Om du har frågor, vänligen kontakta Hotellchef Ulrica Fesse: ulrica.fesse@sodexo.com
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,