OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Restaurang Dagab drivs på uppdrag åt livsmedelskedjan Dagab och i den dagliga driften kommer vi efter uppstartprocessen servera runt ca 400 lunch på plats per dag i en morden och gemytlig miljö.
Restaurangen arbetar enligt ”EAT by Sodexo”, ett koncept där särskild vikt ligger på hälsa och miljö. Vällagad mat från stora delar av världen står på menyn där varje enskild rätt kommer klimatmärkas så att gästerna får möjlighet att göra medvetna och klimatsmarta val.
Är du vår nya kock?
Vi söker dig som brinner för matlagning och som är trött på ständigt kvälls- och helgjobb.
Är du en erfaren och engagerad kock med genuin passion för mat? Hade du idolbilder på Tore Wretman och Auguste Escoffier på väggen när du var liten? Kort och gott - lever och andas du matlagning? Perfekt! Då har du kommit helt rätt. Nu söker vi en ambitiös kock till en spännande tjänst med stor potential att växa både i din egen roll, och att vara med och utveckla vår restaurang.
Varierat jobb med bra råvaror
Här kan vi garantera dig en sak - ingen dag blir den andra lik. Du får laga varierad mat, och alltid med råvaror av högsta kvalitet. Hos oss får du arbeta i ett helt nybyggt kök med allt du behöver för att skapa kulinarisk magi!
Vi har ett starkt engagemang för mångfald och integration, vilket innebär att du får härliga kollegor från hela världen. Dessutom har vi kontor i över 50 länder, vilket betyder att du i framtiden även har möjlighet att arbeta utomlands - om du vill!
Det här är ett jobb för den kreativa matälskaren
Som kock hos oss får du ett omväxlande och givande jobb med stort ansvar för att det dagliga arbetet flyter på.
Främst arbetar du med:
• Matlagning (varmkök)
• Menyplanering
• Egenkontrol HACCP
För den här rollen ser vi gärna:
• Hög social kompetens och en lagspelare
• Passion för matlagning och förstå de ekonomiska aspekterna och ett hållbarhetstänk
• Svenska i tal och skrift
• Driftig och målmedveten
• Du gillar att ta stort ansvar och delar våra värderingar serviceanda, laganda, utveckling
• Stor erfarenhet inom kockyrket
Kort och gott - här får du alltså en verkligt varierad vardag där du inte bara får tillaga mat av högsta kvalitet, utan även får direkt inflytande på vad vi serverar! Låter toppen, eller hur?
Om tjänsten
Heltid, dagtid. Måndag till fredag, helger och kvällar förekommer.
Har du frågor kontakta: Restaurangchef Emma Kimby, tel. 076-502 3943.
Din ansökan vill vi ha senast den 15 april. Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen att söka!
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,