Kock till restaurang Dagab i Bålsta

Kock till restaurang Dagab i Bålsta

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Om restaurangen

Restaurang Dagab drivs på uppdrag åt livsmedelskedjan Dagab och i den dagliga driften serverar vi runt 60 frukostgäster samt runt 120 lunch på plats per dag. Utöver detta har vi även hand om all förtäring till konferensavdelningen, event och liknande. Du arbetar i ett team av 5 personer. På restaurang Dagab har både medarbetare och verksamheten stora möjligheter att utvecklas och där har du som kock en viktig roll. Här söker vi dig som har stor flexibilitet och som vill vara med att förvalta och utveckla enheten tillsammans med kunden. Vi är just nu i ett skede av förändring och söker dig som är redo att tillsammans med Sodexo forma framtidens restaurang. Restaurangen arbetar enligt ”EAT by Sodexo”, ett koncept där särskild vikt ligger på hälsa och miljö. Vällagad mat från stora delar av världen står på menyn där varje enskild rätt klimatmärks så att gästerna får möjlighet att göra medvetna och klimatsmarta val.

Är du vår nya kock?

Vi söker dig som brinner för mat och service men som är trött på ständigt kvälls- och helgjobb.

Här kan vi garantera dig en sak - ingen dag blir den andra lik. Vi har ett starkt engagemang för mångfald och integration, vilket innebär att du får träffa människor från hela världen. Dessutom har vi kontor i över 80 länder, vilket betyder att du i framtiden även har möjlighet att arbeta utomlands - om du vill!

Det här är ett jobb för den kreativa matälskaren

Som kock hos oss får du ett omväxlande och givande jobb med stort ansvar för att det dagliga arbetet flyter på.

Främst arbetar du med:


• Matlagning (varm- och kallkök)
• Menyplanering
• Egenkontroll HACCP

För den här rollen ser vi gärna:


• Utbildad kock eller motsvarande minst 3 års yrkeserfarenhet
• Hög social kompetens och en lagspelare
• Passion för matlagning och förstå de ekonomiska aspekterna och ett hållbarhetstänk
• Bra svenska i tal och skrift
• Driftig och målmedveten
• Du gillar att ta stort ansvar och delar våra värderingar serviceanda, laganda, utveckling

Vad du bidrar med: 

Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  Kort och gott - här får du alltså en verkligt varierad vardag där du inte bara får tillaga mat av högsta kvalitet, utan även får direkt inflytande på vad vi serverar! Låter toppen, eller hur?

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna utvecklas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tjänsten är heltid (100%) dagtid måndag till fredag, helger och kvällar kan förekomma. 

Vid frågor vänligen kontakta restaurangchef Emma Kimby, 0765023943.

Din ansökan vill vi ha senast 15 november. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte - ansök idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 oktober 2024
  • Ansök senast: 15 november 2024

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


16 oktober 2024

16 oktober 2024

Kock till Grännaområdet

Kock till Grännaområdet

15 oktober 2024

15 oktober 2024