OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nöjeskvarteret Malmborgen med Restaurang Elysée, S:t Markus Vinkällare samt Gränden har sedan 1970-talet varit en av Malmös mest familjekära krogkoncept. Hos oss är det viktigt att gästen sätts i fokus där mat och miljö samverkar för att skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster.
På Elysée serverar vi klassiskt fondue och a la carte.
Till restaurang Elysée i centrala Malmö söker vi nu erfarna kockar. Du ska ha arbetat några år i kök och vara stresstålig, snabb och vilja utvecklas. Du brinner för mat och att ge våra gäster den bästa upplevelsen.
Du ska ha ett innovativt tankesätt när det kommer till mat samt vara stresstålig och snabb. Du ska besitta praktisk erfarenhet ifrån liknande arbete sedan tidigare där noggrannhet varit centralt.
Primärt fokus kommer att vara på a la carte men även meriterande om erfarenhet finns inom styckning, fondue och salladsbuffé. Du ska ha ett innovativt sätt att se på mat och vara noggrann gällande presentationen av maträtt.
Besitter du ledarskapserfarenhet så finns möjlighet att få en mer senior roll inom vårt kök.
Ansökningar tages emot löpande och tjänsten påbörjas omgående.